Zoso, dovada vie că şi proştii pot sa fure

motto : Vouă vi se pare normal ca aşa ceva să concureze la aceeaşi categorie cu aşa ceva?

Cum promiteam ieri, iată câteva date interesante despre felul în care posturile de pe site-ul lui zoso, botezat în mod incorect blog, generează trafic. Cu ceva timp în urmă, specimenul a postat despre mine nişte bălmăjeli, adăugând şi un link către un text de pe blogul meu. Elucubraţiile unicului neuron al minţii sosoistice au avut ca singur efect faptul că mi-au permis, graţie facilităţilor oferite de wordpress, să monitorizez destul de bine numărul de accesări pe care le-a avut respectiva postare de pe site-ul numit fraudulos blog.

În prima zi (postul a fost pus pe site dimineaţa la prima oră) , pana la ora 00.11 (ora Romaniei), zoso.ro mi-a furnizat

378 de hituri iar zoso.ro/2007/10/ziarul-gndul-adaposte… inca 75. ” 378+75=453 de hituri mari si late. Ciudat cum de pe un post cu titlu spectaculos, facut pe un site care se lauda cu mii de unici pe zi, doar 453 de oameni au simtit nevoia sa dea click pe un link care continea informatii foarte relevante pentru cazul adus in discutie.

Ciudăţeniile mari au început însă a doua zi: deşi postul despre mine era incă pe prima pagină pe site-ul lui zoso, iar linkul era în continuare funcţional, am primit doar 97 de hituri dinspre zoso.ro. A trei zi postarea a intrat pe a doua pagină, şi mi-a mai generat vreo 20 de hituri, a patra zi a mai adus doar 7, iar din a cincea zi nici nu mai apărea la referrers în statisticile pe care mi le furnizează wordpress. Foarte sporadic, odată la câteva zile, a mai generat una-două accesări.

Ce demonstrează asta? Simplu, faptul că site-ul lui zoso este citit ca un site de ştiri (ceea ce şi este), nu ca un blog. Numărul de accesări pe postul respectiv i-a scăzut de aproape cinci ori de la o zi la alta, deşi textul era tot pe prima pagină. Pe oameni nu i-a interesat câtuşi de puţin să urmărească în vreun fel ce comentarii sunt la postul respectiv, să-şi dea cu presupusul, să vadă cum evoluează disputa. Nici vorbă! Mai mult, numărul celor care dau click pe un post de-al lui zoso pentru a-l citi în întregime şi a vedea comentariile este extrem de mic, sub 17% din totalul vizitatorilor. (75 din 453) Lucru lesne observabil şi la postarea lui de ieri despre mine, unde are doar 18 comentarii, din care două ale lui, 3 ale lui Gramo si unul al amicului sau pigbrother. Pentru comparaţie, postul meu de ieri despre sosulică are (în mai puţin timp) 19 comentarii, dintre care trei ale mele, iar restul ale unor oameni care scriu prima oară la mine pe blog. Asta în condiţiile în care traficul meu a fost azi cam o cincime din al lui. (sunt curios dacă nu cumva o să aibă subit o explozie de comentarii la postarea cu pricina 😉 )

Afirmaţia mea despre profilul real al site-ului lui soso poate fi verificată de oricine, prin simpla monitorizare a conţinutui postat de individ în ultimele luni. Exceptând perioadele în care mai ia câte o scatoalcă de-asta peste ceafă, proporţia e de 7-9 ştirici copiate de pe net la 1-2 penibile panseuri sosoistice. Orice schimbare a acestei structuri îi aduce automat scăderi masive de trafic. Lucru firesc, lumea intră acolo pentru a nu mai face efortul de a citi în engleză despre nuşce site de speed dating, nu ca să dea cu ochii de vreun text tip haba-haba zămislit de cercopitec.

În condiţiile astea, se pune legitima întrebare: ce caută site-ul lui zoso la categoria bloguri?

Vouă vi se pare normal ca aşa ceva să concureze la aceeaşi categorie cu aşa ceva?

Editare ulterioară: pe principiul hoţului care strigă hoţii, sosulică mă acuză azi pe mine de şantaje. Evident, reactia conducerii ziarului a fost „lasă-l dracului pe idiotul ăla, nu ne coborâm la nivelul ăsta”.

 Asta din punctul de vedere al ziarului. Personal, folosind înregistrarea discuţiei cu Silviu Stroe, în care nu este nici măcar la nivel de aluzie vorba despre zoso, forum sau banări, şi din care nici cea mai încâlcită minte n-ar putea deduce că e vorba despre şantaj, îl voi da în judecată pe calomniatorul profesionist sosulică. N-o să cer luna de pe cer, ci exact o sumă suficient de mare ca să-l usture, şi suficient de rezonabilă ca s-o poată plăti. Şi acum ţineţi-vă bine cu mâinile de masă, ca să nu cădeţi de pe scaun de atâta râs, şi priviţi adevăratul motiv al „dezvăluirilor” sosoistice:

 http://i17.servimg.com/u/f17/11/28/30/87/amenin10.jpg   

  Sublinierile îmi aparţin.  Logic, nu eu aveam interesul să fie banat zoso, pe care îl umileam la fiecare post, şi de care râdea tot forumul, ci zoso avea interesul să fiu banat eu.

Citiţi mai jos textul original despre sosulică, publicat de mine aici cu câteva săptămâni în urmă. Comentariile postate azi de zoso sunt şi ele edificatoare cu privire la motivaţiile şi caracterul acestui individ dezgustător.

Printre comentariile primite la postul cu ciudata maimuţă se află şi unul care explică în bună măsură felul în care un blog scris prost şi plin de copy-paste, cum este cel al lui sosulică, se poate procopsi dintr-o dată cu numeroşi vizitatori. Îl reproduc integral:

 „doar pentru manualele de istorie, nu ca ar fi ceva extraordinar, insa
culoarul de care zici a inceput pentru zozo cand “un prieten” l-a “ajutat” sa urce brusc din anonimatul de militari in care se balacea, la o mie si ceva de unici pe zi ba chiar linkuri catre pagina lui din pagini “serioase”, forumuri samd. Metoda folosita a fost una veche de cand lumea, ” spargerea” unui site cu multi vizitatori =
www.culinar.ro = si modificarea paginii incat tot traficul sa fie redirectionat catre blogul lui. A urmat un scandal, acuzatii si amenintari cu politia din partea pagubitului, replici penibile sau infantile din partea celui castigat peste noapte cu tonele de gura casca, toate fiind relatate cu amanunte in multe locuri ba chiar si pe situl celui din urma, aici, pentru ca “nu exista publicitate negativa”. insa ce nu recunoaste eroul nostru e ca din acel moment nu a prea mai avut timp de pierdut pe irc si alte situri de porn pentru ca se apucase serios de jurnalism. de tip libertatea. ca avea trafic.  mai multe probabil alta data, acum sunt scarbit deja de acest subiect.”

 Am intrat şi eu pe site la ciudata maimuţă şi, într-adevăr, individul nici măcar nu neagă furăciunea, doar se ia de păgubit şi urlă ca Leana la aşa-zisul proces: „Dovada, dovada”.

  Cazul fiind destul de vechi, nu ştiu dacă băieţii de la Investigarea Fraudelor mai pot dezlega iţele afacerii, cu atât mai mult cu cât înţeleg că partea vătămată n-a reacţionat prea prompt la momentul respectiv. Cert e că mâna lui soso se obişnuise de mult cu ciordeala, după cum puteţi citi aici şi aici. După ce topicul respectiv a fost dezgropat din abisurile netului de către un om a cărui răbdare o admir , sosulică a editat postul cu pricina, susţinând că era o glumă.  O fi fost glumă şi când traficul de pe culinar.ro a aterizat pe pseudo-blogul ciudatei maimuţe?

LE: tocmai am aflat o chestie extrem de tare despre furăciunile cu care se ocupa zoso acum câţiva ani. Fiţi pe faza. 🙂

65 Responses to Zoso, dovada vie că şi proştii pot sa fure

 1. Anonim spune:

  Zoso la furat

  Povestile nu sunt noi, doar ca pana acum nu le-a pus nimeni cap la cap. Era momentul, and the best is yet to come ;).

 2. […] de fapt e atat de simplu: nu-i mai da atentie. N-am zis ca e usor, dar e […]

 3. optimvs spune:

  Parerea mea e ca gresesti, in sensul ca posibilitatea de a-l mentine in zona marginala a netului romanesc, unde-i era locul, a fost eliminata fraudulos dupa atacul asupra site-ului tau.

 4. Gigi spune:

  Nu trebuie dovedit ca zoso e un oligofren. Trebuie doar sa arunci un ochi pe blogul lui.
  Sau sa ii vezi moaca…

  Acest Michael Jackson al blogosferei …

 5. optimvs spune:

  Oho, Michael Jackson avea voce, poate-mi spune cineva ce are zoso, in afara de capacitatea de a speria groaznic gravidele?

 6. En Sabah Nur spune:

  sa nu uitam reclama de pe share reactor (tracker romanesc)

 7. optimvs spune:

  Dupa cum bine a zis DB9, care mi-a dat informatia despre furaciunea de la culinar.ro, blogul lui zoso n-ar fi iesit niciodata din anonimat fara „intamplarea” cu redirectionarea frauduloasa a traficului catre el. Pur si simplu nu-i permitea continutul fad, bazat pe copy-paste. Dupa ce a sarit in felul asta de masa critica lucrurile au venit oarecum de la sine.

 8. dadatroll spune:

  mai, daca a cerut dovada dovada inseamna ca nu recunoaste nu ca nu recunoaste

 9. Gigi spune:

  Eu de la Mircea Badea am aflat de zoso. Acu` im pare rau ca am intrat pe site-ul lui de cacat increzut sa ii fac trafic si sa se umfle si mai rau in pene.
  Rahat pansat. Bine i-a zis Badea.

 10. optimvs spune:

  Dadatroll, reactia normala a unui om nevinovat, acuzat absurd de cine ştie ce chestie pe care n-a comis-o nu e sa urle „dovada, unde-i dovada?”.

  Gigi, ai dreptate, Mircea a greşit grav cand l-a pomenit prima oara în emisiune, dar necunoscând cum funcţionează mediul online n-avea de unde să ştie ce eroare face.

 11. . spune:

  Oaaa….toata lumea e heacar, toata lumea e detectiv, bla bla bla.
  ……………………………………………………………………………………………………………………………
  A PS: toata lumea prefera sa distruga decat sa construiasca. Trist nu?

  Fiecare intelege ce vrea.

 12. optimvs spune:

  Sunt si lucruri care trebuie distruse pe lumea asta, exemplul cel mai la indemana fiind mafia, crima organizata in general. N-are legatura cu sosulica, evident, e doar un exemplu.
  Ceea ce am considerat eu ca e corect sa fie distrus e imaginea falsa de mare blogger a lui soso. Un om care si-a cladit o oarecare notorietate pe o furaciune (accidentala sau nu, ar fi fost treaba politiei sa dovedeasca) si pe faptul ca Mircea Badea l-a bagat in seama.

 13. ha-ha… da, a fost gluma cu traficul de pe culinar.ro asa cum a fost gluma si cum a ciordit el ciocolatile din magazin… va imaginati singuri ce fel de om este acest „zoso” si cata educatie are el…

 14. Stas Sushkov spune:

  Un lucru e sigur: wp.com nu-l sparge… asa ca aici, chiar e free speech!

 15. optimvs spune:

  Parerea mea e ca la faza cu site-ul culinar pur si simplu a furat nu prin mari skill-uri de hacker, pe care evident ca nu le detine, ci pe mana cu adminul de acolo, care se certase cu proprietarul. Adica o hackereala de Obor, ceva gen virusul taliban, daca stii bancul. Sa fim seriosi, a simtit hackerul nevoia sa puna link taman la site-ul lui soso, ii placea enorm si vroia sa-l impartaseasca lumii.

 16. […] Zoso, dovada vie că şi proştii pot sa fure Printre comentariile primite la postul cu ciudata maimuţă se află şi unul care explică în bună măsură felul […] […]

 17. Dragos Roua spune:

  Nu contrazic in nici un fel judecatile de valoare pe care le faci, ba chiar, daca ar fi sa procedez ca tine, chiar le-as condimenta un pic, intrucit mi se pare ca folosesti eufemisme…

  Pozitia mea ramine acceasi: ignore. Orice alta abordare il promoveaza.

 18. optimvs spune:

  Stii care-i cea mai tare chestie? Ca pe forumul computergames sosulica incerca sa explice cui statea sa-l asculte ca postul de pe blogul tau se refera de fapt la mine, nu la el si furaciunile lui =)). Evident, l-am facut de ras si acolo.
  Acum, apropo de ceea ce spui tu, eu zic ca din pacate, dupa furtul de pe culinar.ro s-a trecut de faza in care ignorarea lui sosulica putea da rezultate. Acum trebuie demascata impostura, pentru ca sunt in blogosfera romaneasca destui oameni care s-au ridicat cinstit, prin propriile puteri, si care merita din plin sa fie in fata acestui impostor.

 19. malina spune:

  Hai ca mi se pare idiot sa te legi de mutra omului. Parca e la gradinita „uita la la ce urat e”. Asta da argument, nu? De Stephen Hawking ati auzit? Chipes si el, a?

 20. optimvs spune:

  Ti se pot parea idioate o gramada de lucruri daca nu urmaresti firul evenimentelor. Nu s-a ajuns aiurea la discutii despre faciesul lui sosulica, nu sunt Vadim.

 21. dadatroll spune:

  edit Optimvs: fara insulte la adresa celor care nu se pot apara aici. Ironie da, OK, insulte nu.

 22. domnilor, putem discuta la nesfarsit asupra deontologiei procedurale a acestui individ. cum s-a catarat in varful blogosferei, ce metode frauduluoase a folosit…
  insa orice polemica pe seama lui ii aduce trafic. vreti sau nu e o realitate. aduceti-va aminte lansarea lui Ciutacu in blogosfera. Cu o actiune de gherila la care Zoso a reactionat. Si guess what? Au facut trafic amandoi de nu le venea sa creada. Bitelinkul functioneaza orice ati spune. Mai sanatoasa mi se pare ideea de a nu-l baga in seama. Caderea in anonimat ii este astfel garantata. O sa ramana in zona cateva lipitori care traiesc din traficul lui.
  La buna citire!

 23. Znuff spune:

  Edit Optimvs: am zis, ironie OK, mitocanie si injuraturi nu. Mai baga o fisa.

 24. Zoso, dovada vie că şi proştii pot sa fure « Adrian Niculae, jurnalist-terminator

  Am aproape 10 ani de presă scrisă în spate, şi n-am mai putut suporta să văd cum se revarsă pe netul românesc o avalanşă de cretini care îşi zic bloggeri şi pun în circulaţie tot soiul de imbecilităţi. Pur şi simplu cred că ziarişti…

 25. Stas Sushkov spune:

  Ui ca incepe iarasi… apai plm!

 26. topica.ro spune:

  Zoso, dovada vie că şi proştii pot sa fure « Adrian Niculae, jurnalist-terminator

 27. cB spune:

  prea multa zarva pt nimic. De fapt, corect e ‘pt nimeni’. Am scris si eu despre nevoia de a mictiona cand te trece; iar acest claxon-zoso le intrece pe toate. Scuze, dar nevoile fiziologice, deh!

 28. zoso spune:

  de aia l-ai sunat pe silviu? ca eu aveam interesul sa fii banat tu? come on, e o logica subreda chiar si pentru cineva atat de prost ca tine.

 29. zoso spune:

  sunt sigur ca silviu e un mincios si tu ai mereu dreptate.

  ne vedem la tribunal, tu cu dovezile in dinti, eu cu silviu si cu adrian de mana 🙂

 30. zoso spune:

  nici eu cu santajisti 🙂

 31. optimvs spune:

  Sosulica, oricat de greu ar fi de inteles pentru mintea ta subreda, scopul discutiei a fost un banal interviu despre „inceputurile romantice” ale marilor forumuri din Romania, despre piraterie software si alte subiecte de genul asta. N-o sa-ti ramana decat sa explici la tribunal infractiunea de defaimare pe care ai comis-o la tine pe site. Caseta cu discutia dintre mine si Silviu Stroe va lamuri orice judecator cum stau lucrurile.

  Cu prostia ramane cum am stabilit, sa ma anunti cand te tine sa faci testul IQ, ala de care te simti amenintat. Oricum, daca nu erai de o prostie aproape incredibila nu te bagai singur cu capul in lat.

 32. optimvs spune:

  Eram sigur c-o s-o dai pe Silviu ca sa scapi, i-am si spus. Caracterul tau infect se citeste de la o posta.

  Ma rog, ramane de vazut daca judecatorul o sa-l creada pe el sau pe tine, eu unul sunt betonat cu caseta. Astept doar sa vad care din voi o sa-mi achite daunele morale.

 33. optimvs spune:

  Cu un vierme ca tine n-am nici o emotie.

 34. optimvs spune:

  Fiecare pasare pe limba ei piere. Abia astept sa te vad cum vei explica in instanta faptul ca ai mai insistat cu povestea asta cu santajisti-santaje si dupa ce aflasei despre ce am discutat de fapt cu Silviu.

 35. Andrei spune:

  d-le Adrian Niculae, sunt curios cu cat ti-a sarit trafizul azi dupa linkul pe care ti l-a bagat zoso. Ma intreb daca peste 3 zile vei avea in continuare la fel de multi vizitatori, ma mai intreb de ce oare au continuat „vizitatorii furati” de pe culinar.ro sa intre pe blog-ul lui zoso daca era chiar asa de kkt.

 36. optimvs spune:

  Asta e o confuzie grava pe care o fac de obicei oamenii care nu au nici un fel de legatura cu acest domeniu. N-a afirmat nimeni ca site-ul lui zoso s-a stabilizat de a doua zi la nivelul traficului pe care-l avea la momentul ala culinar.ro. Redirectionarea respectiva de trafic, plus scandalul care a urmat, i-a permis însă ieşirea din anonimat, într-un moment în care blogurile nu erau prea răspândite în România.

  La sfarsitul zilei voi face bilantul accesarilor si il voi posta aici. Vom mai avea un motiv sa radem de „celebrul” soso.

 37. zoso spune:

  ai cenzurat mesajul lui andrei, misto.
  adrian, si tu insisti. cu maimuta, cu furtul…
  la fel de bine te pot da si eu in judecata pentru ca ma acuzi de infractiuni. pentru care n0ai nici o dovada. a fost inteligent din partea ta insa sa il suni din nou pe silviu si sa ai grija sa inregistrezi. (asta daca eu am mentionat ca tu l-ai fi sunat pe el)

 38. zoso spune:

  ps: abia astept reclama cu judecata. 🙂

 39. zoso spune:

  ma indoiesc ca intelegi foarte bine ce spui. ia gandeste-te, nu le-a putut dovedi dragos roua, patronul culinar. tu cum le poti dovedi?

 40. optimvs spune:

  Diferenta e ca eu insist pe niste lucruri care se pot dovedi chiar cu propriile tale afirmatii (chiar daca acum negi, ca hotul prins cu mana in poseta), in timp ce tu insisti pe o chestie clar dovedibila ca minciuna si defaimare. Ambele discutii cu Silviu au fost inregistrate. Prima dovedeste ca nici vorba de santaj/amenintari, mai mult, ca nici vorba sa se pomeneasca sau sa se sugereze ceva legat de zoso/banari samd. A doua arata ca omul habar n-avea ca tu afirmi asa ceva despre mine (deci implicit te incrimineaza PE TINE pentru defaimare, in caz ca n-a jucat el un teatru extraordinar).

  Reclama cu procesul sigur o sa conteze mai mult pentru blogul meu, asa ca pot sa-ti scap si tie cateva firmituri. In plus, daunele morale vor fi cel putin egale cu venitul tau actual pe un an. Ramane de vazut ce-o sa zica angajatorul tau cand te va vedea condamnat pentru defaimare.

 41. optimvs spune:

  Zoso, faci din nou dovada faptului ca nu stapanesti nici macar cele mai elementare notiuni de jurnalistica sau drept. Daca te concentrai nitel observai ca eu am citat comentariul lui DB9 si am adaugat ca la tine pe site nu negi furaciunea, ci doar te iei de pagubit (am screenshot, in caz ca-ti vine ideea sa editezi). La final am zis ca traficul de pe culinar.ro a aterizat pe blogul tau. Prin alta parte am si mentionat ca nu poti fi tu banuit de abilitati de mare hacker, si ca probabil adminul de acolo, certat cu patronul, a redirectionat traficul.

  Cand spuneam ca pot dovedi cu propriile tale afirmatii ma refeream, in mod evident, la povestea cu ciordela din Metro, cu care te laudai pe forumul fanclub. Acolo am lucrat cu materialul clientului, iar faptul ca negi acum, in 2007, cele afirmate in 2004, e cu atat mai penibil.

  In concluzie, ti-ai bagat singur gatul in lat postand calomniile alea murdare despre mine, si vei plati bani frumosi pentru asta. Si nu-ti ramane decat sa te intrebi cine dracu te-a pus sa te bagi in asa ceva.

 42. optimvs spune:

  Cum am promis, sa mai radem nitel de marele blogger zoso, care a simtit nevoia sa posteze aici si cu nick-ul Andrei (injuriile le-am sters, restul postului a ramas).

  Pana la ora 00.11 (ora Romaniei) aveam 901 hituri pe blog pentru ziua de 16.10 . Dintre acestea zoso.ro a furnizat 378 iar zoso.ro/2007/10/ziarul-gndul-adaposte… inca 75. Interesant e si faptul ca proportia dintre cei care citesc doar main page la zoso si cei care se mai obosesc sa dea un click pe vreun post e de 5:1. Chestie care spune multe despre consistenta panseurilor sosoistice.

 43. zoso spune:

  nu neg pentru ca nu e nimic de negat. banuiesc ca termenul „absurd” iti este necunoscut.
  abia astept sa dovedesti cu afirmatiile mele ca am furat de la metro. asta ca sa vezi ce misto functioneaza justitia la noi. sper ca poti face dovada daunelor.

  nu am postat eu cu nickul andrei, nu ma confunda cu tine. daca vreau sa te injur, o fac cu nickul meu.

  901 hituri, o crestere cu cat fata de ziua precedenta? (asta daca te obosesti sa intelegi care e linkul pus pe blogul meu).

 44. zoso spune:

  stiam eu. zi saru mana de trafic.

 45. optimvs spune:

  Deja iti faci curaj singur zoso. Prost e ca te tradeaza iar logica. Ce sa mai dovedesc, cata vreme afirmatia ta era chiar „OK, am dat o mica tzeapa la Metro zilele astea” , dupa care urma descrierea metodei folosite la furat?

  Dar desigur, nu ma pun in calea fericirii tale. Incearca =))))). Pana una-alta pregateste-te sa dai banutii pentru calomnia/defaimarea perfect dovedibila pe care ai comis-o. Nu mai face cheltuieli semnificative, ca sa ai de tigari in urmatorul an.

  P.S. Nu le numarasem pe alea din ziua precedenta, dar cred ca pana si tu poti imparti numarul total de hituri la numarul de zile de cand am inceput sa promovez blogul, sa aplici corectia pentru week-end si sa vezi cam cat da.

 46. zoso spune:

  daca 4% inseamna 400 hituri, tu ai 10.000 de unici pe blog in fiecare zi? eu am stat mai prost cu matematica, dar nici chiar asa…

 47. optimvs spune:

  Sosulica, mi-ai adus vreo 4% din cat aveam deja, asa ca nu-ti imagina ca instanta o sa considere ca asta compenseaza in vreun fel defaimarea. Ma si intreb ce vraiste e in creierii tai de te poti gandi la asa ceva?

 48. zoso spune:

  mai sus ai zis 2 chestii
  ca ti-au venit 400 de la mine
  apoi ai zis ca ti-am adus 4% din cat aveai ceva.
  nu mai tii pasul cu logica?

  mai aduna si alea venite de pe tinyurl si las-o mai moale…

 49. optimvs spune:

  Se vede ca stai prost cu matematica in continuare, bine stai doar la defaimari. Eu am avut ieri in total 901 hituri, din care 453 venite de la tine. Roaga pe cineva sa te ajute sa calculezi cat la suta reprezinta 453 din 10300.

 50. zoso spune:

  in afara de „sosolica” si „te faci de ras” mai stii altceva?

 51. zoso spune:

  in afara de „sosolica” si „te faci de ras” mai stii altceva?

 52. zoso spune:

  bine, bine. imi pierd timpul cu tine, ca tampenia si caposenia nu se vindeca.

 53. zoso spune:

  eu zic sa recitesti ce ai scris aici si pe cg de mine si ai sa vezi care e calomniatul si defaimatul.

 54. optimvs spune:

  Zoso, te faci de ras cu fiecare post, ca de obicei. Am zis clar „Pana la ora 00.11 (ora Romaniei) aveam 901 hituri pe blog pentru ziua de 16.10 . Dintre acestea zoso.ro a furnizat 378 iar zoso.ro/2007/10/ziarul-gndul-adaposte… inca 75. ” 378+75=453 de hituri mari si late. In total am 10300.

  Sincer, nu te-as lasa sa scapi nici daca mi-ai pune permalink in capul blogului tau, cu cele mai calde recomandari. Prea ai fost nesimtit. Nu mai pot eu de traficul pe blog. Uiti ca, spre deosebire de tine, nu traiesc din asta. In plus, prea te-am prins in ofsaid si prea ai vrut sa-mi faci rau printr-o manevra ticaloasa, bazata pe minciuna.

 55. optimvs spune:

  Nu da vina pe mine pentru faptul ca spui prostii de fiecare data cand deschizi gura sau clampani pe tastatura. Ghinionul tau ca de la prostii inofensive ai sarit la prostii incriminate de legislatia in vigoare.

 56. optimvs spune:

  Nu mai pomeni cuvinte precum tampenie, ca iar iti fac invitatia sa mergem la Mensa la IQ test si iar o sa zici ca te-am amenintat cu testul IQ.

  Nu stiu despre ce caposenie vorbesti, dar te astept la tribunal sa-mi explici. Nu eu sunt caposul in povestea asta, eu sunt cel calomniat si defaimat la tine pe blog care o sa-ti ia banii in instanta.

 57. zoso spune:

  bine, bine, imi sustin afirmatiile de mai sus ca esti capos. astept citatia. pa.

 58. optimvs spune:

  Nu te mai agita atat, o sa vada judecatorul. Nu pari sa intelegi un lucru simplu: eu voi dovedi cu probe zdrobitoare (cele doua inregistrari audio) ca afirmatiile pe care le-ai facut despre mine pe blogul tau sunt false si, mai mult, facute cu rea credinta. Verdictul nu poate fi decat unul, eventual vei imparti vina cu Silviu Stroe, daca se dovedeste cumva ca ti-a prezentat denaturat interviul pe care i l-am luat.

  Ce am scris eu despre tine este fie 100% adevarat si dovedibil ca atare (faptul ca traficul de pe culinar.ro a aterizat la tine pe blog, faptul ca ai beneficiat de cearta lui Dragos Roua cu adminul lui etc) fie se plaseaza in zona interpretarilor posibile pentru niste afirmatii facute de tine pe forumul fanclub. Faptul ca tu sustii ca spusele tale de acolo trebuie luate drept gluma nu inseamna defel ca un om de buna-credinta nu le poate considera adevarate.

 59. optimvs spune:

  N-o sa ai de asteptat prea mult, nu-ti face iluzii, am discutat deja cu un avocat foarte cunoscut care a ascultat inregistrarile, a citit ce-ai scris si mi-a spus ca mergem la sigur. Iar la chestia cu caposenia nu stiu pe ce te bazezi, nu-s eu de vina ca ai simtit tu nevoia sa ma calomniezi murdar la tine pe blog.

 60. raku spune:

  optimvs nu te lasa! vreau sa-l vad pe zoso asta cum moare de ciuda ca m-am saturat de laudele lui!!!!!!!!!!!!!!

 61. optimvs spune:

  Stii vorba aia cu fudulia prostului, daca nu-l lauda altii se lauda si el singur. Ce-a mai facut? Ca sincer, numai sa urmaresc aberatiile lui zoso nu stau.

 62. […] si discutam asta ieri la bere cu un prieten, e ca in 2001 Zoso fura cartele Connex (acum Vodafone) si pirata la greu in cartier cd-uri cu Microsoft Windows iar astazi vedem […]

 63. […] prin blogosfera, dau peste un text in care un baiat il muieste pe intaiul blogger al tarii, Zoso. Ca e ciorditor, ca fura cartele Connex si acuma face […]

 64. […] Niculae, un jurnalist terminator , scrie ca Zoso este dovada vie ca si prostii pot sa fure , venind si cu dovezi in acest sens […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: