Când Oana Pellea îşi urăşte slujba

 Am nimerit ieri aproape întâmplător la filmul I really hate my job (pur şi simplu m-a atras faptul că erau două  românce pe afiş, nu ştiam nimic despre el şi nici n-am avut când să caut). Pentru cei care se gândesc că un film despre frustrările a cinci femei care muncesc într-un restaurant nu poate fi decât o porcărie, am o recomandare:

 

 mergeţi să vedeţi I really hate my job şi, dacă nu ieşiţi din sală în primele cinci minute, GARANTEZ că o să vă distraţi copios. Oana Pellea face realmente un rol fabulos,  Alexandra Maria Lara nu e nici ea cu mult mai prejos, iar scenariul are un umor cum n-am mai vazut în ultimii ani.

3 Responses to Când Oana Pellea îşi urăşte slujba

 1. peculiarme spune:

  Am vazut si eu azi filmul. Nota 10 pentru scenariu si interpretare (vezi Oana Pellea). Majoritatea celor prezenti n-a prea inteles mare branza asa ca mai trantea omul cat un ras fara nicio noima cand nimic nu era amuzant. Asa e, cand nu intelegi o metafora, macar sa razi in semn ca ceva tot a ajuns la tine. Din nefericire, targetul caruia i se adreseaza acest film este destul de restrans. Lumea nu are rabdare si, din nefericire, imi permit sa spun ca nivelul cultural si de intelegere este extrem de scazut.
  Ma bucur ca nu te incadrezi in acea „majoritate”.

 2. fanny spune:

  si eu am vazut filmul.Si mie mi a placut enorm.Si eu o aplaud pe pellea din tot sufletul.Si pe mine ma doare ….nivelul cultural si de intelegere extrem de redus….

 3. fanny spune:

  si eu am vazut filmul.Si mie mi a placut enorm.Si eu o aplaud pe pellea din tot sufletul.Si pe mine ma doare ….nivelul cultural si de intelegere extrem de redus….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: