Hai Albania ăăă, pardon, bravo România!

 Calificarea echipei României la Euro 2008 e o performanţă notabilă, în special pe fondul „secetei” din ultimii 8 ani. În plus,  performanţa de a lua 4 puncte Olandei nu e chiar de ignorat, chiar dacă victoria de acasă a fost smulsă cu mult noroc.  Dincolo de problemele strict sportive, merită remarcat însă un aspect uşor comic: calificarea a devenit 100% sigură după un meci cu Luxemburgul, performanţă care, evident, nu este de natură să scoată lumea în stradă. Şi cum lucrurile au fost rezolvate  şi printr-un semieşec al bulgarilor în Albania, nu numai prin glorioasa noastră victorie în faţa ospătarilor şi camionagiilor care alcătuiesc echipa  Luxemburgului, ziarele de sport au fost puse în ingrata postură de a face valuri din prezentarea unor rezultate care, în sine, n-ar interesa pe nimeni.

Iată cum titra de pildă site-ul GSP:

  Alăturarea acelui Final/ Albania – Bulgaria 1-1 cu BRAVO ROMÂNIA!!!! mi se pare nostimă rău. Asta desigur dacă nu i-o fi ieşit lui Mircea Sandu cu albanezii ce n-am reuşit cu finlandezii 😉 .  

One Response to Hai Albania ăăă, pardon, bravo România!

  1. Romania n-a jucat si castigat. Oricum calificarea a fost decisa de victoria cu Olanda. Chiar daca a facut Albania egal tot nu-s multumit. Voiam sa piarda bulgarii 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: