Când poliţiştii redevin miliţieni

 Duminică Rapidul a bătut Dinamo în Ştefan cel mare cu 2-0. După câteva ore de la încheierea meciului, Bozovici şi Săpunaru au ajuns la secţia 14 de poliţie. Săpunaru cu cătuşe la mâini, Bozovici doar împins de la spate.

 

Tărăşenia a plecat de la faptul că maşina în care se afla Bozovici, condusă de Nicola Vuckovici, ar fi trecut pe roşu. Sârbii (sau mă rog, sârbul şi muntenegreanul, că parcă n-ar fi tot aia)  au fost opriţi de poliţie, Bozovici a făcut scandal, la faţa locului a venit şi Săpunaru, care a făcut mai mult scandal. Cam toată lumea e de acord că fotbaliştii Rapidului n-au sărit la bătaie, şi totuşi au ajuns pachet la secţia 14.

 Pentru comparaţie cu atitudinea poliţiştilor în alte cazuri, un paragraf care n-a mai avut loc în articolul meu din Gândul de mâine:

poliţiştii au avut o atitudine mult mai blândă faţă de chestorul Cornel Dinu: anul trecut, fostul mare jucător dinamovist a fost oprit de un echipaj al BPR şi, întrucât duhnea a alcool, i s-a cerut să sufle în aparatul etilotest. Dinu a refuzat şi, proferând injurii imposibil de reprodus, a demarat în trombă, fiind oprit abia lângă casă de maşinile Poliţiei. În ciuda acestui fapt, nu a fost dus la secţie şi s-a ales doar cu permisul suspendat pentru o alcoolemie de doar 0,29 miligrame/litru de aer expirat, mult sub nivelul la care respiraţia unui om duhneşte a alcool.”

No comment

Anunțuri

One Response to Când poliţiştii redevin miliţieni

  1. andrei spune:

    misto completarea. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: