Berlin, oraşul fără Costanda

 Am scris în Gândul de azi părerea mea despre motivul pentru care Berlinul e de departe cea mai verde capitală în care am avut ocazia să pun piciorul. Chiar dacă  articolul e scris făcând haz de necaz, problema e cât se poate de serioasă: dacă la ăştia se poate, nu există nici un motiv ca noi, bucureştenii, să înghiţim la nesfârşit şmenurile imobiliare prin care diverşi ciumeţi incapabili să facă o afacere onestă se îmbogăţesc pe spinarea statului. Cu atât mai mult cu cât, în cazul de faţă, îmbogăţirea lor se face şi în detrimentul sănătăţii noastre.

Reclame

2 Responses to Berlin, oraşul fără Costanda

  1. Tetelu spune:

    Si cum sa facem sa ne impotrivim si sa fim luati in seama? Daca scumpul nostru parlament ar fi dat o lege in care cei care cumpara drepruri litigioase sa n-aiba nici un drept, multe din cele ce se intimpla acum, nu s-ar fi intimplat.

  2. optimvs spune:

    Nu stiu daca se poate interzice asta. Problema noastra e mai degraba traficul de influenta. Nu ma deranjaza daca Gigi Becali cumpara drepturile aflate in litigiu asupra nus carei proprietati. Ma deranjaza insa ca procesul incepe sa se judece cu totul altfel dupa ce Becali devine parte.
    Oricum, problema bucurestenilor e totala lipsa de simt civic si incapacitatea de a raspunde in mod organizat la marile magarii pe care le-au facut toate administratiile din 1990 incoace. Ia daca-si gasea Videanu casa inconjurata de un cordon uman, sa nu mai poata intra vreo 6 ore in ea, sa vezi cum se gandea de doua ori pana sa mai semneze cine stie ce porcarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: