Escrocii din primărie aşteaptă să-i scape UE de Zoo Băneasa

 Scriam săptămâna trecută despre imensa grădina zoologică din Berlin, situată în buricul târgului, şi mă minunam cât de mare e diferenţa între nemţi, care se bucură să aibă o oază de verdeaţă în mijlocul capitalei, şi români, care nu ştiu cum să mai facă să lichideze şi amărâtul ală de Zoo Băneasa. Abia au trecut câteva zile, şi ministrul mediului a aruncat bomba: din cauză că Primăria Generală nu a solicitat până acum includerea în planul de conformare la standardele europene, pentru ca Zoo Băneasa să fie reabilitată conform cerinţelor internaţionale şi să poată  funcţiona în continuare, grădina riscă să fie închisă într-un viitor nu foarte îndepărtat.

 Cu alte cuvinte, după ce protejata lui Băsescu a lichidat elefantul, jaguarul şi leoaica, băieţii din primărie şi-au dat seama că durează cam mult să omoare animalele unul câte unul. Aşa că au rezolvat-o simplu: nu bagă Zoo Băneasa în planul de conformare la standardele europene, şi aşteaptă să le rezolve UE problema. La cât e metrul pătrat de teren în zonă, cred că se găseşte de-o ciungă şi pentru ăia de la Bruxelles, să vină mai repede.

Reclame

One Response to Escrocii din primărie aşteaptă să-i scape UE de Zoo Băneasa

  1. Tetelu spune:

    Ca gradina se va desfinta puteam sa spun de acum 3 ani de cind s-a apucat nea Popoviciu sa lucreze in zona si umblau zvonuri de a se muta gradina zoologica undeva intre Rosu si Chiajna, terenul fiind acolo mai fara valoare din cauza distantei mici pina la groapa de gunoi.
    Faptul ca la defintare va pune osul si Bruxelles-ul n-aveam de unde banui!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: