Agonie sub ochii poliţiştilor care dirijau circulaţia

Incredibil!!!

Evident, poliţia susţine că echipajul SMURD ar fi ajuns în şapte minute!!!, nu 20 cum zic martorii. Ca om care circulă zilnic prin zonă eu zic că ajungeau în 7 minute doar dacă erau staţionaţi la Charles de Gaulle în momentul primirii apelului. De la Spitalul de Urgenţă faci 7 minute doar noaptea, dacă nu-i absolut nici o maşină pe stradă şi toate stopurile sunt pe galben intermitent.

 Şi, ca tacâmul să fie complet, asistăm acum la cel mai aberant epilog al acestui incident inuman:  încercarea unora de a stoarce capital politic din aşa ceva. S-a nimerit să fie coloana lui Tăriceanu, dar poliţiştii ăia ar fi procedat fix la fel dacă era a lui Băsescu sau, acum patru ani, a lui Năstase. Problema aici e că pentru „organe” contează doar cetăţeanul cu girofar, iar contribuabilul care le plăteşte leafa poate să crape dracului în şanţ.

Reclame

8 Responses to Agonie sub ochii poliţiştilor care dirijau circulaţia

 1. realitatea spune:

  Masina putea sa vina si de la microstatiile ambulantei.
  Dar nu inteleg de ce este greu sa se apeleze la inregistrarile de la 112 sa se afle cand a fost chemata salvarea. Ora la care a venit se stie. PUNE mana pe telefon 🙂

 2. optimvs spune:

  Ora la care au venit NU se stie. Aici e spilul. Ora la care a fost chemata salvarea e 16.29, stai bland ca nu ma inveti tu sa-mi fac meseria ;).

 3. realitatea spune:

  Sosirea ambulantei este filmata. Tehnic cred ca se poate obtine ora.
  Banuiesc ca si cei de la antena stiu sa isi faca meseria. Daca era o diferenta mai mare de timp cred ca aflau pana acum.

 4. optimvs spune:

  Se poate obtine ora setata in camera, care nu poate constitui proba in instanta. Cum filmarea n-a inceput in momentul producerii accidentului, nu poti calcula pe baza filmului in cat timp a ajuns ambulanta. Poti, cel mult, spune ca n-a ajuns mai devreme de x minute, unde x e durata filmului pana in momentul sosirii salvarii.

 5. realitatea spune:

  Este vorba de cele 20 minute nu de instanta. Daca politistii au actionat corect sau au stat 20 minute fara sa incerce sa o salveze, sa mai sune la salvare, sa incerce o minima asistenta medicala (chiar inutila).

 6. optimvs spune:

  Uita exprimarea cu instanta. Nu putem sa-i judecam pe aia trei in functie de cum si-a setat cameramanul ala ceasul la camera.

 7. cole spune:

  Mircea Badea a fost martor la accident. A declarat public in emisiunea lui ca salvarea a venit rapid in 7 minute.

 8. optimvs spune:

  Ma tem ca imaginile filmate de operatorul antenei demonstreaza cu totul altceva. Filmarea incepe mult dupa accident si sosirea politiei, iar secventa de pana la sosirea salvarii dureaza mai mult de sapte minute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: