Furaţi, plătiţi, şi tot pe doi ieşiţi!

Steaua lui Becali, cea mai abjectă echipa din fotbalul romanesc de la Victoria Bucureşti şi FC Olt încoace a fost, în sfârşit, oprita din lungul drum al furaciunilor si blaturilor. De data asta nu s-a mai gasit vreo mana dibace care sa arunce vreo bricheta, asa ca ultima speranta a oierului si a turmei lui abjecte raman sacosele cu bani trimise spre U Cluj/arbitri.
Meciul de azi a aratat impotenta aproape hilara a unei echipe invatate ca, in rarele ocazii cand trebuie sa joace pe bune, sa stea cu curul in poarta si sa astepte greseala adversarului la fazele fixe. Cum ar vrea sa ia titlul o echipa la care doar Zapata si Pepe Moreno joaca fotbal ar fi destul de greu de inteles daca am trai intr-o tara normala.
Puţinii suporteri stelişti care NU s-au bucurat de alea trei puncte luate cu bricheta nu trebuie băgaţi în aceeaşi oală cu Berbecali şi turma lui. Nu au nici o vină că echipa a intrat pe mâna unui cioban pervers, care o transformă pas cu pas în noua Victoria Bucureşti. În schimb, marea masă, care behăiau de bucurie după ce banda lui Mircea Sandu le-a făcut cadou victoria într-un meci practic pierdut pe teren, a meritat din plin palma luată în „Groapă”.

P.S. Sper din tot sufletul ca, în ultima etapă, CFR să aibă puterea de a bate U Cluj. Nu mă omor defel după jocul trupei lui Andone, dar e clar că merită titlul ăsta de 10 ori mai mult decât oierul şi turma lui.
P.P.S. Mi-a plăcut mult de Ţălnar, care era cu lacrimi în ochi când spunea că le-a făcut o bucurie suporterilor. N-o fi el mare antrenor, dar ca om cred că face cât 10 Rednic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: