Movieplex Cinema Plaza, bătaie de joc pe bani mulţi

Până azi, n-am considerat niciodată că a cere 20 de ron pentru un bilet de cinema înseamnă jecmăneală: pentru a oferi condiţii bune de vizionare a unui film trebuie să bagi destul de mulţi bani, aşa că e normal să vrei să mai şi câştigi. Dar batjocura la care am asistat duminică după-amiază la Movieplex Cinema Plaza mi-a schimbat puţin optica: degeaba faci săli de nivel occidental, dacă te zgârceşti la plata celor câţiva angajaţi, iar aceştia muncesc la misto.
Concret: filmul „Get smart” trebuia să înceapă la 15.30, dar, ghinion, la 15.45 nici măcar nu se stinseseră luminile în sală. Oamenii au început să se foiască pe scaune, să se uite spre cabina de proiecţie, şi ar fi strigat la proiecţionist, dacă ar fi avut la cine. Evident, angajaţii din lobby habar n-aveau ce se întâmplă. După alte 15 minute de nervi, câţiva spectatori au început să plece spre case, pentru a-şi cere banii înapoi. Cei care vroiau totuşi să vadă filmul au început să se uite pe bilete după vreun număr de telefon, dar, ghinion: cele 9 hartiuţe primite la casă de două persoane nu conţin această informaţie. În schimb, plicul are vreo trei numere de la firma Midocar, în caz că te trece nevoia să cumperi un Volkswagen în timpul filmului. Până la urmă cineva a sunat la 931, a aflat un număr de fix de la Movieplex şi a anunţat problema. În 2-3 minute s.au stins luminile şi, spre stupoarea generală, au început… reclamele. Din sală s-a înălţat un urlet de protest, dar proiecţionistul tot a băgat un calup cu Orange, Coca-Cola şamd până să dea drumul la film.
Inutil să spun că, la ieşire, am întâlnit alte zeci de tovarăşi de suferinţă: plătitorii de bilet de la următorul spectacol, care, evident, a început cu vreo 35 de minute întârziere.
În faţa acestei dovezi de uriaşă nesimţire, nu poţi să nu te întrebi cât ar costa plata unui angajat care să verifice începerea spectacolelor la ora stabilită în cele 12 săţi din fabrica de banbi de la Plaza? Se pare că prea mult pentru turcii de la Mall…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: