Un oier prost şi, mai ales, lipsit de cuvânt

„”Dacă mă bate Vasluiul, mă las de fotbal. Nu mă mai interesează nimic. Nici Liga, nici nimic. Nu o să mai fie Steaua de aur, ci Steaua de tinichea. Totuşi, mă gândesc că un egal este posibil, cum a păţit şi Dinamo, dar în niciun caz nu concep să pierd.” declara, cu a aroganţă de parvenit, finanţatorul Stelei. Ce să vezi, Vasluiul lui Porumboiu a bătut Steaua lui Berbecali cu 1-0, şi, în mod normal, ar fi fost de aşteptat ca oierul să-şi ţină gura vreo câteva zile.
Cum însă Becali şi normalul nu se cunosc, imediat după înfrângere fostul cioban s-a prezentat la o emisiune TV şi a declarat senin „”Am glumit când am zis că mă retrag. Am zis aşa, pentru că eram sigur că o să bat la Vaslui şi de aia v-am aruncat-o pe asta. Doar nu mă retrag acuma după un meci pierdut…Acum sunt mai calm, nu mă mai agit ca înainte, n-are rost”. Logic, l-a spălat rapid şi Tolontan, cu un articol scris în pripă despre de toate şi nimic, dar al cărui scop evident era să mai scuze în ochii suporterilor „aroganţa” stupidă făcută de Becali. Oricum, recordul la umor involuntar a fost bătut, cum altfel, tot de Becali, care a mai declarat după meci „am fost aşa de sigur de victorie că nu mi-am făcut nici rugăciunea”.

 Ce mă şochează pe mine e felul în care acest personaj lipsit de inteligenţă, de calităţi morale, de cultură, de minime cunoştinţe fotbalistice, este scos cu obstinaţie în faţă de ziarele de sport şi de televiziuni. Evident, e comod să-l foloseşti, la orice oră din zi sau din noapte l-ai suna, el o să-ţi dea o declaraţie, nu contează cât de imbecilă, pe aproape orice subiect. În plus, e cunoscut şi face audienţă. Dar totuşi, e ca şi cum ai câştiga bani frumoşi umblând cu vidanja prin oraş. Se pare însă că mulţi au stomac şi pentru asta…

Anunțuri

One Response to Un oier prost şi, mai ales, lipsit de cuvânt

  1. crisstal spune:

    Ai vazut vreun teatru de papusi cand erai copil ? Daca da, atunci aminteste-ti la ce te uitai: la papusa manuita de un actor ascuns sau la mana care se intrezarea de sub masa? Si inca ceva : Cine crezi ca incasa banii ? Papusa ?
    Eu ma intreb cine il manuieste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: