Piţurcă, săltat de DNA

Selecţionerul a refuzat să se prezinte la DNA pentru a fi audiat în cazul „valiza”, aşa că procurorii l-au săltat azi de pe aeroportul Otopeni şi dus la sediu „pentru a i se arăta nişte documente”. Nu este reţinut, dar oricum, bănuiesc că nici nu i-a priit.

 Mitică Dragomir alias „Corleone” a declarat, plin de indignare: „Şi cum, Piţurcă e reţinut acum? Extraordinar, băi frate! Nu ştiu nimic eu, este o mare tâmpenie… Extraordinar! Aşa ceva este fără precedent, cum să-l aresteze pe selecţioner? Extraordinar, am rămas uimit… Nu mai ştiu ce să mai spun. Pe de altă parte nici nu mă miră, pentru că DNA-ul este mai rău acum decât pe timpul lui Stalin sau Lenin. Sunt nişte abuzuri incalificabile, nişte abuzuri fără precedent. Ce, dacă te ia DNA-ul eşti vinovat? La DNA au fost toţi preşedinţii de la noi. Nu ştiu, poate nu a fost ridicat pentru cazul ăsta cu valiza. În cazul ăsta e imposibil, poate pentru alt caz”.
Personal, cred că Piţurcă merita asta fie şi numai pentru ce i-a făcut lui Daniel Niculae: l-a convocat pentru meciul cu Franţa, şi, după ce omul a plecat de la echipa de club cu bombănelile antrenorului în spate, a primit pe Otopeni vestea că selecţionerul barbugiu a renunţat la el. Se vede treaba că Dumnezeu nu bate cu parul, tot pe Otopeni i-a făcut şi DNA-ul bucuria lui Piţurcă.
Selecţionerul este învinuit pentru „favorizarea infractorului” în acest caz.

Anunțuri

One Response to Piţurcă, săltat de DNA

  1. roben spune:

    fotbalul e stat in stat. se vehiculeaza sume mult prea mari de bani negri pentru a nu putea corupe pe oricine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: