Premieră ruşionasă pentru Steaua

Pentru prima oară de când participă în cupele europene, Steaua a primit cinci goluri pe teren propriu. E drept, a şi reuşit trei, contra unei apărări realmente debusolate, în spatele căreia trona un portar care la noi n-ar avea loc nici în divizia B, iar în Franţa se gândeşte la Naţională. Ma rog, să fie la ei, acolo, ideea e că Olympique Lyonnais (apropo, ăsta e numele corect al echipei, Lyon e oraşul) ar fi luat-o urât pe coajă în seara asta până şi de la Catania lui Zenga. Doar că Steaua s-a apărat şi mai debusolat decât francezii, iar duelul atacanţilor a fost net câştigat de aceştia, cu goluri spectaculoase, execuţii rafinate, tot tacâmul. Asta în timp ce Steaua puncta cu spinarea lui Goian.
Pentru o echiă care are Cupa Campionilor în vitrina cu trofee, Steaua s-a făcut cumplit de râs. Nu neapărat pentru că a luat bătaie acasă, ci pentru că a făcut-o jucând cu un amatorism crunt, intrând într-un meci gen curtea şcolii, în care a fost surclasată net.
Evident, nu trebuie să fii vreun expert pentru a identifica vinovatul: finanţatorul, care pune presiune pe echipă şi antrenor în stilul în care a fost învăţat în copilărie că trebuie procedat cu ugerul oii, este cel care a reuşit să căpieze până şi jucători pe care, în mod normal, te poţi baza. Când Rădoi se împleticeşte prin careu şi lasă adversarul direct să marcheze nestingherit, e clar că n-ai ce pretenţii să ai de la Bănel şi compania. Dar na, finanţatorul-naş se gândise să-i facă finului un bine, fluturându-i prin faţa ochilor un transfer la Inter Milano…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: