Stolojan Robocop revine cu Megapower

Marele economist care, în calitate de prim-ministru, a blocat valuta din bănci în 1991 revine la post după 16 ani. Pentru cine nu ştie cu ce se mănâncă tehnocratul, un link lămuritor. Ştiu că-i Ziua, dar toate faptele enunţate acolo, în special cele referitoare la afacerea Megapower, sunt cât se poate de reale.

 Ca om tânăr, mi se pare uluitor că, la 18 ani de la Revoluţie, în funtea Guvernului ajunge tot un personaj strâns legat de afacerile cu valută ale lui Ceauşescu. Pentru cine nu ştie, „tehnocratul” Stolojan a fost, înainte de 1989, conform propriilor declaraţii ” director adjunct si director la Directia Valutara si a Relatiilor Financiare Internationale din Ministerul Finantelor”. Funcţie din care Stolojan a avizat şi contracte de comerţ exterior ale ICE Dunarea, firma Securitătii.

 Punem la socoteală şi faptul că fostul rezident de la Anvers, Traian Băsescu, este preşedintele ţării, şi ce concluzie tragem? La 18 ani de la căderea lui Ceauşescu, ţara este condusă de doi securişti.

3 Responses to Stolojan Robocop revine cu Megapower

 1. JauneTom spune:

  Totusi, remarca finetea lucraturii, intinsa pe douazeci de ani. Cum au reusit sa bage in subsolul istoriei orice speranta autentica pentru o directie politica nationala (macar atit).
  Da, oamenii de bun simt mirosul rahatului de departe, cei mai multi insa urmaresc prosti dramoleta grotesca jucata de aceste fete mari cu par pe piept si epolieti pe umeri, asta daca nu asteapta in culise un rol de figurant. Totul cu obladuirea si erudita indrumare a fratilor mai mari din vest, atit de dispusi sa ne impartaseasca din know-how-ul lor, la un pret corect.

 2. VASILE ION spune:

  UN PIOS OMAGIU LUI CORNEL MOLDOVAN O VICTIMA A AFACERI MEGA POWER UN OM CUODEOSEBITA CONDUITA SI UN SUFLET MARE UN FOST ANGAJAT AL IIRUC BUC

 3. BOSOI ION spune:

  AS VREA SA STIU MAI MULTE AMANUNTE DESPRE ACEASTA AFACERE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: