Dan Petrescu, umilit de jagardeaua Meme Stoica

 În corul de laude la adresa performanţei rarisime reuşite de Unirea Urziceni, nimeni n-a mai stat să analizeze ruşinea petrecută în ultima etapă pe stadionul din Bărăgan. Şi totuşi, Unirea Urziceni a făcut ieri cu Steaua un blat jalnic, în urma căruia echipa oierului Becali s-a calificat in extremis în Europa League, iar Universitatea Craiova a rămas pe dinafară.

 Sigur, se poate argumenta că oricum Universitatea s-a împuşcat singură în picior, pierzând acasă în ultima etapă.  Foarte adevărat, numai că egalul obţinut de Steaua în culisele meciului cu noua campioană scotea oricum din ecuaţie una din participantele meciului de la Craiova. Dacă egala în ultima clipă, Ştiinţa  mergea în Europa League, dar Vasluiul pica sub Steaua în clasament. Aşa că blatul făcut cu echipa lui Bucşaru l-a lăsat pe Berbecali descoperit numai dinspre Giuleşti. Şi cum Poli Iaşi îşi juca în meciul cu Rapid locul din prima divizie, egalul din Grant n-a fost un rezultat chiar neaşteptat.

 În condiţiile în care Unirea n-are stadion de Champions League, iar Becali a anunţat c-o găzduieşte gratuit în Ghencea, blatul de la Urziceni n-ar fi părut prea straniu într-una din ediţiile „obişnuite” ale ligii I. Numai că, după ce DNA Piteşti a început să salte cu duba fluieraşii borfaşi de sub pulpana lui Mircea Sandu, campionatul de anul acesta a devenit brusc mult mai curat, fenomen care, de altfel, i-a şi dat o şansă la titlu echipei din Urziceni. Şansă care, însă, n-ar fi valorat mare lucru, dacă Braşovul lui Răzvan Lucescu nu juca cinstit (şi, practic, pentru Urziceni) meciurile cu Dinamo şi Poli Timişoara, în care a adunat 6 puncte din 6.

 Aşa că, dacă ne reamintim despre insistenţa cu care Dan Petrescu îi pomenea lui Răzvan Lucescu despre onoare în săptămâna dinaintea meciului Dinamo- FC Braşov, nu are cum să nu ne apuce greaţa când vedem cele întâmplate la Urziceni. Sigur, Dan Petrescu s-a făcut la pauză, la 1-0 pentru Steaua, că vrea să plece de la stadion. Poate chiar avea de gând să plece, având în vedere că o victorie a Stelei, care ar fi pus-o la adăpost şi de rezultatul meciului din Giuleşti, ar fi fost un blat mult prea „gros” pentru a fi trecut cu vederea chiar şi de jalnica presă sportivă de la noi. Dar remiza  „de salon” aranjată la pauză de jigodia Meme Stoica îl batjocoreşte la fel de tare pe fostul jucător al lui Chelsea. Mai ales prin comparaţie cu prestaţia Braşovului condus de Răzvan Lucescu.

 Până la urmă, finalul de campionat ne-a lămurit definitiv cu privire la un lucru: între Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu, FRF a făcut, de această dată, alegerea corectă. România are nevoie de un selecţioner care cheamă cei mai buni jucători, nu de unul căruia i se transmite „ţintarul” prin SMS. Iar lui Dan Petrescu nu rămâne decât să-i urăm noi succese în Liga lui Mitică, la braţ cu Meme Stoica. În momentul de faţă, ăsta e nivelul lui.

Reclame

2 Responses to Dan Petrescu, umilit de jagardeaua Meme Stoica

  1. rapidist spune:

    De unde-ai scos-o pe-aia cu „Poli Iasi isi juca cu Rapid locul in prima divizie”? Vezi ca Poli Iasi avea 3 puncte in plus si avantajul meciurilor directe cu Gaz metan (0-1 si 2-0)! Mai citeste si tu niste regulamente inainte de a scrie despre fotbal!

  2. optimvs spune:

    Nu vezi padurea de copaci. E adevarat ce zici tu (mai putin trimiterea la regulamente, de fapt problema a fost ca retinusem pe dos rezultatul meciului Poli-Gaz Metan). Dar ce importanta are?

    OK, nu si-au jucat locul in prima divizie, si-a jucat Bergodi postul la Steaua. Schimba asta cu ceva blatul de la Urziceni?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: