ProTv readuce transmisiile sportive în epoca Întunericitului

 Meci de mare interes pentru români la Doneţk: Şahtiorul lui Mircea Lucescu luptă cu Poli Timişoara pentru un loc în play-off-ul care duce in grupele Champions League. Poli luptă eroic, conduce cu 1-0 în deplasare, Şahtior egalează abia în minutul 62, iar românii care n-au Digi Sport… stau cu urechea lipită de radio. De ce? Simplu, drepturile de transmisie pentru Champions League le are, în România,  postul semi-falit deţinut de Adrian Sârbu CME. Şi cum, în vremurile astea de criză, e scump halatul, pardon, sunt prea mulţi pentru ProTv cei câţiva firfirei ceruţi pentru tururile preliminare, am ajuns mai rău decât pe vremea lui nea Nicu. Măcar atunci, dacă am fi jucat cu o echipă sovietică, s-ar fi putut uita la meci cam o treime din ţară.

 De altfel, ne-televizarea unui meci de mare interes, care putea face o audienţă frumoasă, nu e singurul semn că managementul lui Sârbu nu e prea potrivit pentru vremurile astea de criză. Au trecut luni de zile de când ProTv n-a mai difuzat un film ca lumea, programele sunt din ce în ce mai prăfuite, iar Acasa Tv face audienţă de două parale, cu telenovele cu ţigani presărate printre show-uri cu manelişti. Să fie începutul sfârşitului pentru „vânzătorul de voie-bună” din Pache? Time will tell.

 Până una-alta, RCS&RDS  s-a priceput să profite de ocazie şi să ia meciul  (si vorba aia, daca Digi Sport si-a permis, la ce audienta are deocamdata, e clar ca nu costa o avere).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: