Deontologul Tolontan îşi aşterne la Prosport via Noaghea

 Tolontan a publicat recent pe blogul propriu un text despre evenimentele de la Cotidianul. Până aici nimic neobişnuit, pe respectivul subiect numai cine n-a vrut nu şi-a dat cu presupusul. În schimb, la finalul respectivului articol, am remarcat o ciudăţenie: Cosmina Noaghea, unul din cei mai incompetenţi publisheri/manageri/whatever din presa românească era prezentată pe post de oracol, cu o prezicere despre pierderile pe 2009.

 Ştiind foarte bine cine-i Noaghea şi ce „rezultate” a avut prin diversele posturi în care a tot încercat-o Adrian Sârbu, am postat un comentariu în care făceam cuvenitele corecţii statutului de „oracol de Casa Scânteii” pe care Tolontan încerca să i-l confere acestei dudui specializate în triplarea pierderilor. Screenshotul îl puteţi vedea aici, că altceva n-a mai rămas din el, marele deontolog şi adept al libertăţii cuvântului Tolontan stergându-l instantaneu în loc să-l publice.

tolontan3

 

Firesc, se pune întrebarea de unde subita frăţie dintre Tolontan şi Noaghea, împinsă până la prezentarea pe post de oracol şi ştergerea mesajelor critice? Să fie cumva pentru că deontologul numărător de cornere simte că i se clatină pământul de sub picioare la Voiculescu-n trust şi îşi face loc cu limba la Prosport?

4 Responses to Deontologul Tolontan îşi aşterne la Prosport via Noaghea

  1. Daca ai scris si despre Intact… la ce te asteptai? Libertatea presei are limite, nu-i asa?

  2. optimvs spune:

    Nu vaga referire la Intact il durea pe el, mai ales ca, dintre toti mogulii, Voiculescu se baga cel mai putin. 😉

  3. Poate ai dreptate… Cert e ca ai fost si too open minded si critic in comentariu. Mi-a placut mai ales ultimul paragraf-desi sa presupui ca stiu macar power-point ii onoreaza pe multi (degeaba!).

  4. vlad spune:

    nu ti-a bagat comentariul pentru ca era reclama mascata la „Microsoft” si la Bill Gates, iar el e cu Mac-ul, n-ai vazut cum si-a organizat site-ul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: