Maimuţa curentată Becali plânge după sinistrul Piţurcă

Condusă magistral de pe margine de Răzvan Lucescu, România a reuşit în seara asta un egal memorabil pe Stade de France  (1-1), dar, desigur, asta nu înseamă nimic pentru cel mai nesimţit oier al ţării. Patronul Stelei, supranumit „maimuţa curentată” chiar de cel care l-a dus din puşcărie direct în Parlamentul European (Vadim), a declarat imediat după încheierea meciului că „altfel juca echipa lui Victor Piţurcă, mai bine”. Şi, pentru a face suprema dovadă a nesimţirii sale, a dat şi explicaţii: „Mara nu are ce căuta la naţională. Apostol e tehnic, dar nu are forţă. Piţurcă e mare antrenor, are ochi de şoim, ştia el de ce nu îl bagă pe Max Nicu. El nu are ce căuta în viaţa lui la o echipă de divizia B. Păi nu a atins mingea de trei ori, am văzut eu ce poate Max Nicu, el nu are ce căuta niciodată la naţională. Joci cu el şi cu Mara, care nu are loc în divizia B în Spania. Pe dreapta era nevoia de Nicoliţă sau de un jucător de viteză.”

 Pentru cine nu ştie, Apostol, în opinia mea cel mai bun jucător al nostru în meciul de aseară, cu tot cu greşeala de la golul francezilor, i-a luat iniţial locul în echipă muştei fără cap Bănel Nicoliţă. Iar Max Nicu a jucat aseară fix pe postul maratonistului fără creier din Ghencea. De aici durerea oierului, care, fără complictatea dintre barbugiul Piţurcă şi clanul mafiot Becali, nu mai poate spera să-l vândă pe bietul Bănel nici măcar la F.C. Argeş, în divizia B.

 Pur şi simplu cred că ticăloşia acestui oier pervers ar trebui cumva pedepsită. Barem Borcea l-a criticat pe Răzvan Lucescu pentru că nu i-a convocat oamenii ÎNAINTE de meci, nu după un 1-1 cu Franţa în deplasare, rezultat obţinut fără Mutu şi Goian. Iar nemernicul de Becali chiar n-are motive să se plângă: Surdu a fost bine-mersi titular, finul Rădoi aşijderea şi, dacă nu era accidentat, ar fi fost prin lot şi Bogdan Stancu. 

 Una peste alta, mă bucur sincer că Răzvan Lucescu a reuşit să le îndese pământ în gură preşedinţilor-tonomate cu acest rezultat. Cum scriam în ultimele zile ale mandatului barbugiului, dacă selecţia e făcută de sclavii clanului mafiot Becali, Naţionala nu are nici o şansă. Cu un selecţioner competent  şi care-şi face singur echipa, viitorul sună bine. Apostol şi Roman au demonstrat aseară că în Liga lui Mitică se găsesc destule valori, totul e să le cauţi.

Reclame

2 Responses to Maimuţa curentată Becali plânge după sinistrul Piţurcă

  1. arsene lupin spune:

    pai e clar ca becali spera un 3-0 pentru francezi ca sa vina inapoi piturca si toata natia sa se spaseasca public si sa faca „ciocu-mic”.

  2. raducu spune:

    Despre Becali stim ca este un nesimtit si prost pe deasupra.
    Ma rog pentru Razvan si echipa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: