Mihăiţă Golescu şi Mihai Barbu, câştigătorii „piramidelor” Kombat.ro de la Ploieşti

 Aseară s-au desfăşurat la Ploieşti, sub „umbrela” Kombat.ro,  două turnee piramidale a căror miză a fost calificarea la două importante turnee K-1. La categoria 71 de kilograme, Mihai Barbu a câştigat en fanfare finala desfăşurată împotriva timişoreanului Adrian Mitu, şi va evolua în finala K-1 Max Europa, care se va desfăşura în Polonia.

 Turneul greilor a fost câştigat, cu destul noroc, de Mihăiţă Golescu. Acesta a trecut în primul meci de Marian Iordan, în urma unei decizii vehement contestate de publicul din sală, iar în finală a luptat contra lui Andrei Dumitru, sportiv care pierduse extrem de clar semifinala desfăşurată contra lui Ravan Ghiţă. Din păcate pentru el şi din fericire pentru Golescu, Răzvan Ghiţă s-a accidentat pe finalul meciului, aşa că locul său în finală a fost luat de Dumitru, luptător care terminase semifinala dominat net la toate capitolele şi extrem de obosit fizic.

 Fără a face un meci mare, Golescu n-a avut probleme în a obţine decizia (3-0) în faţa lui Dumitru, şi va lupta pe 24 octombrie cu cehul Peter Vondracek în cadrul galei K1 ColliZion Final Elimination, care se va desfăşura la Bucureşti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: