Băsescu, tătucul de care nu avem nevoie

 Traian Băsescu a demonstrat în seara asta, cu ocazia dezbaterii versus Geoană şi Antonescu, că vorba „conduce ţara ca pe un vapor” e 100% adevărată. Ultimul său mesaj către români, la spartul târgului, a fost „mă voi opune unui Parlament care nu respectă voinţa poporului care l-a ales”.  Nimeni n-a mai avut cum să taxeze pe loc această ieşire tip „voinţa poporului sunt eu”, întrucât, cu bafta deja binecunoscută, marinarul trăsese la sorţi biletul care-i permitea să aibe ultimul cuvânt.

 Dar, în următoarele 24 de ore, sunt convins că presa îl va toca mărunt pentru această zicere de om care, după cinci ani în fruntea ţării, nu pricepe nici măcar fundamentele Constituţiei. Pentru că Băsescu n-a făcut decât să le dea un cec în alb celor care, de cinci ani, se străduiesc să demonstreze că marinarul nu vrea altceva decât să instituie un soi de dictatură personală.

One Response to Băsescu, tătucul de care nu avem nevoie

  1. arsene lupin spune:

    da, am sesizat si eu zicerea asta foarte grava a marinerului fara flota. cine poate sti ca parlamentul nu respecta vointa poporului, decat el, furher-ul care copuleaza, nemijlocit, cu poporul lui? n-am urmarit daca l-a mai taxat presa sau nu. oricum, saptamana viitoare o s-o rumege multa lume si el va dezminti, zicand ca a vrut sa zica altceva, ca si cu nevasta moarta a lui antonescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: