Irlanda n-a fost furată de arbitru!

 Lovitură de teatru în scandalul meciului Franţa-Irlanda, încheiat cu calificarea francezilor după ce Henry a comis cu nesimţire un dublu-henţ: The Times a demonstrat, folosind randări 3D, că nici centralul şi nici tuşierul nu au avut cum să vadă henţul. Imaginile de mai jos sunt edificatoare:

 

După cum se vede în ambele imagini, buclucaşa stângă a lui Henry era camuflată de trei jucători irlandezi pe direcţia centralului, şi de portar pe direcţia tuşierului.

Evident, imaginile „spală” brigada scandinavă, dar aruncă o vină cât o piatră de moară în cârca FIFA. O a treia imagine realizată de The Times arată şi ce s-ar fi întâmplat dacă la acest meci ar fi fost folosit sistemul cu cinci arbitri experimentat în Europa League:

 Un arbitru plasat în spatele porţii ar fi văzut henţul de la nici doi metri, iar Irlanda n-ar fi fost eliminată în urma unei oribile greşeli a „oamenilor în negru”.

Evident, acest scandal ridică mai ridică o  întrebare cât se poate de legitimă: de ce în rugby se poate cu arbitraj video (cu rezultate excelente) iar în fotbal nu?

Anunțuri

2 Responses to Irlanda n-a fost furată de arbitru!

  1. vlad spune:

    iata un raspuns cat se poate de legitim: „noi bagam bani in fotbal, deci vrem sa-i si scoatem, cat mai multi cu putinta!”
    Cand s-or baga si, mai ales, scoate, in/ din rugby atatia bani ca in/ din fotbal, o sa dispara si de acolo arbitrajul video! : )

  2. optimvs spune:

    O sa fii uimit de cati bani se scot in emisfera de sud din rugby. Chestia e ca se scot cam numai bani curati, din drepturi de televiziune samd.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: