Alegătorii lui Băsescu

 Una din legendele acreditate de propaganda fanaticilor băsescieni este cea conform căreia, în primul tur, Băsescu ar fi fost votat de oameni mai şcoliţi decât Geoană.

Întrebare de baraj: a văzut cineva, în vecii vecilor, vreun clip de genul ăsta cu Geoană? (de Antonescu nu se pune problema, oricum el a avut 35% votanţi cu studii superioare).

 Realitatea tristă e că, printre votanţii matrozului, se regăsesc toţi cei care rezonează cu mârlănia lui. La loc de cinste, evident, maneliştii.

Reclame

10 Responses to Alegătorii lui Băsescu

 1. arsene lupin spune:

  Dear God, So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Traian Basescu. Regards!

  citat de pe un forum

 2. GreuDeGasitID spune:

  Un om popular! Si de ce legenda? Se stie cati votanti cu studii superioare are Crin dar nu si Basescu sau Geoana?

 3. optimvs spune:

  E legenda pentru ca multi ghertoi din marile orase au terminat liceul, dar nu-s cu nimic mai breji decat taranii cu 4 clase. Insa in statistici dau bine 😆

 4. GreuDeGasitID spune:

  absolventii de liceu de dupa 98 vs. pensionarii cu patru clase… Egalitate? 🙂

 5. optimvs spune:

  Nu e egalitate, ca pensionarilor cu 4 clase li s-au adaugat acum votantii cu studii superioare ai lui Crin.

 6. andrei spune:

  am o facultate si lucrez de 21 de ani , am fost soldat in timpul revolutiei si cred ca stiu mai bine decat mlti altii ce s a intimplat atunci so totusi am ales sa votez cu „dictatorul” Basescu p

 7. optimvs spune:

  Poate ne spui si de ce.

 8. arsene lupin spune:

  e evident ca base se rebrenduieste. chiar acum cand scriu e in direct la OTV, locul unde se defuleaza perdantii de orice fel. e limpede ca mesajul populist al lui nu mai tine decat la absolventii de 4 clase, mediu rural si preorasenesc: vin rusii, mogulii ne mananca painea, vine comunismul etc.

 9. Q spune:

  Rog toti taranii,de pe acest blog, care s-au mutat in Bucuresti in ultimii 7-8ani ,in special pe cei cu „multe clase „, sa se intoarca dracu de unde au venit si sa ne lase pe noi astia de la oras, fara scoala ,sa ne bucuram de orasul nostru de cacat,si sa-l votam pe Basescu!Vai steaua voastra de cacati si un etern 4M(pt.cunascatori)!Ura si la gara,repede ca pleaca „trienu”!Hai „ceau ceau”!

 10. Q spune:

  Initial asta era cu Geoana dar era gresita avand in vedere ca e vorba de un politician si nu de un maimutoi penibil supuscelor care au „ucis” tara asta cu mineriade ,fni-uri si alte crime din pacate netrucate de nimeni.Sa fie de capu’ vostru…

  Dear God, So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Traian Basescu. Regards!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: