Ruşinea Bonjasky, „învingător” prin fraudă contra lui Zimmerman

Update: La meciul ăsta se pare că trebuie să fac eu upload pe youtube, fanii plângăciosului au postat doar versiuni din care lipseşte repriza a doua 😉

Plângăciosul Bonjasky îşi continuă nestingherit cariera de furăciuni în K-1, cu o „victorie” de toată ruşinea împotriva curajosului Errol Zimmerman. După o primă repriză câştigată indubitabil de Bonjasky, în cursul căreia Zimmerman a fost şi numărat o dată, au urmat două runde cîştigate extrem de clar de Errol, în cursul cărora Bonjasky a fost de câteva ori sac uman de box pentru mai tânărul său oponent.

 E drept că Bonjasky n-a căzut, dar cele câteva serii în care pur şi simplu n-a mai avut răspuns, fiind groggy pe picioare, ar fi trebuit să conteze măcar cât numărarea lui Zimmerman din prima repriză.

 Din păcate însă, boşii K-1 continuă să facă de râs circuitul de dragul lui Bonjasky, aşa că plângăciosul a fost dat câştigător direct, fără extra-round. La ora la care scriu aceste rânduri, nu-mi rămâne decât să sper că Semmy Schilt va face dreptate şi-l va scoate cu targa din ring pe acest hoţ penal.

Reclame

One Response to Ruşinea Bonjasky, „învingător” prin fraudă contra lui Zimmerman

  1. Iulian spune:

    Ai mare dreptate,eu am vazut clar egalitate,numai un escroc nu dadea egalitate,KD-ul lui remy din prima repriza a venit dupa o mica dominatie a lui errol,cei drept a fost cam egalitate pana la acel kd dar errol inainte sa fie trimis la podea parca avea initiativa.Pana in kd a fost cam egalitate sau chiar un microscopic mic avantaj pentru errol.Runda doi zimmarman a dominato cap coada si ia pus mari probleme lui remy,teoretic dupa aceasta runda errol restabilise oarecum egalitatea,in runda trei a fost egalitate dar cu un mic avantaj pentru errol care a avut mai mult initiativa,a terminat in atac si nu a fost luptatorul pasiv.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: