Băsescu a fraudat alegerile prin „metoda Teleorman”

 Update: apar date concrete despre metodele de frauda ale PD-L. Autocarele lui Poteraş i-au adus lui Băsescu 10000 de voturi!

  Uluitoarea răsturnare de situaţie de azi dimineaţă (Băsescu 50,34% la BEC cu 99% din voturi numărate faţă de 48,8%  în exit-poll-ul INSOMAR) are o explicaţie extrem de simplă: voturile numărate pe procesele verbale nu „se pupă” cu voturile din saci. Metoda, folosită de PD-L şi la turul I, este de-a dreptul banală: acolo unde şeful secţiei de votare este pedelist, acesta aduce de acasă un proces verbal gata pregătit, cu mult mai multe voturi pentru Băsescu decât în realitate, iar în secţie, după ce se face numărătoarea, profită de oboseala reprezentanţilor celorlalte partide pentru a da la semnat procesul verbal falsificat în locul celui autentic, deja verificat.

 Singura modalitate de a mai demasca acum această fraudă este renumărarea voturilor la nivel central, în momentul în care toţi sacii vor ajunge la BEC.

 Intenţia de fraudă este singura explicaţie logică pentru gestul incredibil făcut aseară de  Traian Băsescu: încălcând legea electorală, acesta şi-a proclamat victoria (avansând fix cifra dată acum de BEC) cu patru minute înainte de ora 19, când se închidea votarea. A urmat „numărătoarea paralelă” a PD-L, care a scos din plărie fix acelaşi scor (50.3% Traian Băsescu) iar acum se încearcă, prin presiune mediatică, forţarea PSD şi PNL să accepte „verdictul urnelor” scos la vopsea de Blaga şi compania.

 Singurul dintre pesedişti care şi-a păstrat sângele rece şi a îndemnat la continuarea luptei prin renumărarea voturilor a fost, până acum Titus Corlăţean. Dacă acest punct de vedere realist şi combativ nu va prevala în PSD şi PNL,  Băsescu va reuşi să fure un nou mandat.

P.S. Două întrebări esenţiale pentru înţelegerea a ceea ce se întâmplă acum în România:

 1. Aţi mai auzit ceva de conferinţa de presă pe care promitea c-o s-o ţină azi Vântu, după ce povestise unei ţări întregi ce mare prieten e el cu Geoană?

2- Aţi mai auzit vreo vorbuliţă despre „arestarea” lui Popa la Jakarta?

Anunțuri

13 Responses to Băsescu a fraudat alegerile prin „metoda Teleorman”

 1. vlad spune:

  tare mi-e teama ca deja l-a furat. basescu pleaca de la cotroceni doar prin cauze naturale, nicicum prin alegeri. peste 5 ani, il va inscauna pe blaga, ori pe boc ori alte nenorociri, la fel ca putin.

 2. cenusarul spune:

  bai tata, voi ati vazut ce-a declarat presedintele? „Un fleac, i-am ciuruit.” adica exact ca artileria britanica care, dupa atacul disperat al boxerilor inarmati cu arme albe contra tunurilor si mitralierelor, a raportat o victorie normala. boxerii (chinezii) erau multi, puternici si hotarati, dar nu stiau ca ei nu au mitraliere si englejii aveau. cam asa si cu coalitia noastra.

 3. cutarica spune:

  Nu cred. Putin probabil sa se gaseasca sute de presedinti de sectii de votare dispusi sa faca chestia asta.
  Renumerarea voturilor cred ca este un lucru de bun simt tinand cont de diferenta mica. Dar cred ca este nevoie de ceva dovezi pt asta.
  Si despre ce presiune mediatică vorbesti? Au intors televiziunile armele?

 4. big lebovsky spune:

  in acest moment basescu negociaza cu vantu termenii neactiunii si plata pentru ca l-a compromis pe geoana. trist pentru romnaia. subiect de emigrare…

 5. optimvs spune:

  Pai tu nu te uiti la Realitatea? Deja se discuta daca o sa-l beleasca PSD-ul pe Geoana, nu despre renumarare.

  Eu zic ca nu-ti dai seama ce oameni sunt in PD-L la nivel de sat, de spui ca nu se gaseau cateva sute sa faca treaba asta.

 6. optimvs spune:

  Vlad, Romania nu e Rusia. Basescu a putut fura aceste alegeri doar pentru ca prostanacul a gafat flagrant la dezbatere si l-a adus „in range”, cum spun americanii. Daca diferenta reala era de 6 procente sau mai mult, Basescu nu mai avea ce face.

  De-aia tara nu va fi condusa vreodata de Blaga (Boc nu mai zic), astia n-au cum sa ajunga suficient de aproape incat furaciunile sa faca diferenta.

 7. cutarica spune:

  „Pai tu nu te uiti la Realitatea?” Pai mai si muncesc. Iar realitatea live este la pamant.
  Prin anii 90 in comisii erau profesori cel putin la nivel de pres/loctiitor. Acum profesori suplinitori, femei de servici si diversi rupti in fund aciuati pe la partide.

 8. optimvs spune:

  Exact, iar asta e o problema enorma. Pe multi ii poti cumpara cu cateva sute de euro. Unii sunt oameni ai PD-L „vopsiti” penelisti sau pesedisti. Etc etc.

 9. cutarica spune:

  Sa vedem. Vintu se sperie de venirea lui Popa, se impaca cu Basescu, il cheama pe Geoana la el, ANUNTA presa (fara implicarea „securistilor”), se declara prieten cu el…

 10. big lebovsky spune:

  psd contesta alegerile. daca, in secunda urmatoare, nu le contesta si liberalii, vadim, ungurii, becali, pnt-cd etc, daca, dimpotriva, se apuca sa faca guvern cu base, totul e pierdut.

 11. […] Nu sariti. Nu zic ca e adevarat sau nu. Dar e bine sa citim si puncte de vedere opuse. B?sescu a fraudat alegerile prin “metoda Teleorman” Adrian Niculae, jurnalist-terminator […]

 12. question spune:

  ….Eu zic ca nu-ti dai seama ce oameni sunt in PD-L la nivel de sat…
  With respect, exista o zicala cinica in politica, exact din cauza a ce zici aici e bine sa-ti tii scursurile aproape, hahaha. Ori PSD in cateva etape ale existentei lui s-a simtit asa comfortabil in marja electorala incat nu numai ca n-a limitat confectia de scursuri, a largit-o atat de mult incat seamana cu un patron de bordel care a produs stabilimente mai mult decat poate controla. Si guess ce face cu asta, isi creeaza cea mai toxica viitoare concurenta. Mai exact, chiar varful ei cel mai „select” de lance.

 13. optimvs spune:

  Tocmai ca-mi dau seama, de-aia nu ma mira ce s-a intamplat in sectiile din mediul rural.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: