Zmarăndescu, întoarcere cu scandal în ring

 Sibiul a găzduit vineri seară o interesantă gală de arte marţiale intitulată (nu foarte inspirat) Klash – noua generaţie. Nu foarte inspirat, pentru că, în meciul vedetă, desfăşurat după reguli de MMA, adversarul localnicului Adrian Stoiţi a fost Cătălin Zmărăndescu, luptător care, la experienţa pe care o are,  poate fi orice numai „new generation” nu.

Din păcate, meciul cu pricina s-a lăsat şi cu un scandal de pomină, după cum se poate vedea şi din imaginile transmise de Antena 1 Sibiu: arbitrul Lucian Nedelcu, aflat la primul său meci de MMA, l-a lăsat pe Zmărăndescu să încerce o strangulare în timp ce-şi împinsese adversarul cu capul printre corzile ringului (lucru interzis de regulament), după care, în loc să oprească meciul şi să reia lupta de la centru, l-a întrebat pe Stoiţi dacă e OK. Evident că, în timp ce adversarul încearcă să te stranguleze, nu prea ai cum să vorbeşti, dar, cu toate că Stoiţi nu a făcut nici un semn de abandon, arbitrul a decis că lupta s-a încheiat cu victoria lui Zmărăndescu.

 Au urmat scene confuze la vestiare, cu Zmărăndescu spunând ceva de genul „eu n-am venit sa omor pe nimeni”, deşi, cupă cum se vede clar din imaginile difuzate de Antena 1 Sibiu, meciul ar fi trebuit oprit şi reluat de la centru mult înainte ca strangularea să fi putut duce la abandonul lui Stoiţi.

 Făcând abstracţie de acest final nedorit, meciul fusese unul destul de interesant, iar Cătălin Zmărăndescu, deşi s-a prezentat cu nişte şunculite de mari dimensiuni, a arătat că rămâne un luptător foarte competitiv atât pe partea de striking cât şi la sol. Probabil un meci de MMA Zmărăndescu – Sandu Lungu  ar fi evenimentul anului în artele marţiale româneşti, dar o asemenea luptă nu se prea întrevede deocamdată, mai mult din cauza mâncătoriilor şi bisericuţelor decât din cauză că nu s-ar găsi bani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: