Prigonirea sectorului 1 de către Honorius

 Întâmplarea face să-l cunosc pe junele Prigoană, alături de care am participat, acum vreo doi ani, la o emisiune TV. Puştiul nu e prost, asta cert, dar e pur şi simplu un copil, al cărui singur argument era, la vremea aia (şi mă îndoiesc că lucrurile s-au schimbat între timp) „aşa am văzut eu că se procedează în America”.  Sincer, când am aflat vestea, pur şi simplu nu mi-a venit să cred că un tânăr atât de necopt se poate gândi serios la ocuparea unui post de deputat.

 Sigur, nu nici pe departe  numai vina lui că s-a aruncat la 23 de ani în lupta pentru o funcţie care ar trebui să presupună, alături de alte calităţi, şi o serioasă experienţă de viaţă. Exhibiţionismul mediatic al  lui Prigoană senior este arhicunoscut încă de pe vremea când vânarea cu pliciul a mamei vitrege a lui Honorius făcea deliciul vulgului consumator de OTV. Aşa că e greu de presupus că eventuala dorinţă a juniorului de a se vedea parlamentar (dacă o fi existat) a fost primită de Silviu Prigoană cu vreun sfat înţelept gen „mai aşteaptă şi tu câţiva ani, tată, să nu râdă lumea de tine”.  Mult mai plauzibil e ca ideea candidaturii să fi plecat chiar de la Prigoană senior, pe principiul „dacă Băsescu a făcut-o pe buzuka aia mică  europarlamentar, ce, eu sunt mai prost?”.

 Aşadar, duminică se vor înfrunta fiul vedetei mediatice de tip otevist Silviu Prigoană şi politicianul cu vechime Radu Stroe, om foarte cunoscut în cercurile politice, dar cu o notorietate publică practic nulă. Cum sectorul 1, de departe cel mai bogat al Capitalei, este unul cu simpatii preponderent liberale, un candidat „normal” al PDL-ului n-ar fi avut nici o şansă, in special dacă ne gândim că alegerile au loc numai în colegiul 1, care delimitează practic partea bpgată a sectorului. Decizia PDL de a-l lăsa să candideze pe Honorius Prigoană face însă mult mai dificil un pronostic, pentru simplul motiv că în ecuaţie întră dintr-odată un public care, în mod normal, n-ar fi dat doi bani pe aceste alegeri. Din păcate, gustul pentru cascadorii mediatice al familiei Prigoană riscă să pună o piatră de moară de gâtul unui sector şi aşa destul de chinuit de sabotajele pedeliste la adresa unui primar liberal.

 P.S. Nu mă număr printre cei care cred că Silviu Prigoană e doar un tuciuriu care face bani din gunoaie şi se dă în stambă pe la OTV. Business-ul pe care l-a făcut el în domeniul electronicelor home -use cu firma Rosal şi brandul Eboda e unul din cele mai respectabile din România post-decembristă.  Dar asta nu înseamnă că ţara asta mai are nevoie de încă o beizadea ajunsă în funcţie strict pe criteriul că este odrasla tatălui său.

Reclame

3 Responses to Prigonirea sectorului 1 de către Honorius

 1. nice spune:

  adica nu vrei sa vezi un lamborghini pe 1 mai?
  junele prigoana are aceeasi lipsa de inhibitii ca si tasu. face ce vrea muschii lui. si ai lui tasu.

 2. optimvs spune:

  Care muschii lui, ca e nevinovat copilul.

  Pe mine nu ma deranjaza ca Prigoana vrea sa-l faca pe fi-su deputat. Ce parinte nu vrea sa-si vada copilul intr-o functie de-asta? Urat e ca vrea sa-l faca deputat la 23 de ani, cand pustiul habar n-are pe ce lume e.

 3. cenusarul spune:

  eu am citit pe agentia de investigatii media niste delatiuni din state contra lui prigoana jr. inclusiv cum ca si-a falsificat cv-ul. nu se face!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: