Bond, indian Bond

 V-aţi întrebat vreodată cum arată cel mai prost film de acţiune făcut vreodată? Nu, „Supravieţuitorul” lui Sergiu nu este nici măcar pe-aproape 😆 . Ca în orice domeniu, dacă vrei să găseşti ceva cu adevărat prost, trebuie să cauţi mult mai la est de România.

 Urmăriţi cu răbdare această secvenţă din filmul indian Alluda Mazaaka…!, produs nu prin 1960, cum s-ar putea crede din imagini, ci în 1995.

 Şocante sunt nu totala lipsă de credibilitate a scenelor de acţiune sau ridicolul desăvârşit al anumitor momente, ci mijloacele colosale de care a dispus regizorul pentru a produce această mizerie. Pe parcursul a cinci minute îşi rup gâtul vreo zece cai, sar în aer nşpe maşini, sunt distruse magazine etc etc. OK, vorbim de India, totul e mult mai ieftin, dar un cal capabil să alerge nu cred că-i gratis nici acolo.

 Aş fi foarte curios să ştiu cât a fost bugetul total al acestui film, pentru că, dacă în India se pot turna asemenea scene la un cost rezonabil, pare de neînţeles de ce se mai fac trucaje pe computer în loc să pui 100.000 de indieni să-şi dea live cu barda-n cap.

Reclame

2 Responses to Bond, indian Bond

  1. cenusarul spune:

    masinile care sar sunt cele mai tari!

  2. optimvs spune:

    Masinile erau niste vechituri (desi ma rog, functionale totusi), dar e pacat de bietii cai. Pur si simplu sunt doua faze in care li s-a intins franghia la picioare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: