Şefimea PD-L a început să creadă că Băsescu e pe ducă

 Halucinanta emisiune de aseară de la B1 TV, în care Radu Moraru, realizatorul „de curte” a lui Traian Băsescu, le-a „arătat pisica” miniştrilor PD-L din grupul Videanu-Berceanu a demonstrat, dacă mai era nevoie, că aripile partidului prezidenţial încep să-şi facă socoteli cât mai clare pentru era post-marinar. Lucru care nu prea ar avea sens acum, dacă oamenii ăştia n-ar fi convinşi că decesul lui Traian Băsescu e o problemă de luni, nu de ani.

 Cum emisiunea de la B1 vine imediat după ce Băsescu a criticat public „bolşevizarea PD-L” şi „găşcuţa lui Boc”, devine limpede că marinarul n-are de gând nici să lase partidul moştenire lui Boculeţ şi nici să lase aripioarele să facă împărţeala înainte ca jupânul să se odihnească pe năsălie. Dar, la fel de limpede devine şi faptul că o asemenea atitudine a lui Boc şi compania n-ar fi fost posibilă decât dacă oamenii ăştia, care ani de zile nici n-au crâcnit în faţa lui Băsescu, ştiu mai multe decât noi cu privire la starea de sănătate a actualului preşedinte.

  Sincer, dacă pe Berceanu îl pot înţelege (omul a fost un lider cu greutate în PD şi a făcut politică la nivel naţional mult înainte ca Băsescu să-l debarce pe Roman), mi se pare incredibil de greţoasă atitudinea unora ca Boc sau Videanu, oameni a căror ascensiune în politica mare a depins în proporţie de 99% de marinar. Ce-o mai fi om mai vedea, dar părerea mea e că Băsescu o să-i popească pe ăştia mult înainte de a da colţul, asta presupunând că e într-adevăr pe ducă. De remarcat faptul cp Blaga, ins uns cu toate alifiile, a evitat să se bage în vreun fel în povestea asta.

4 Responses to Şefimea PD-L a început să creadă că Băsescu e pe ducă

 1. GreuDeGasitID spune:

  In campania electorala am vazut un moment in care Basesscu arata daramat ca o epava alcolica.
  Dar Basescu din ultimele zile arata ca unul decis sa ne ingroape pe toti.
  Daca ala este un om pe moare sau in pericol de moarte inseamna ca are niste c.. pana la genunchi.

 2. optimvs spune:

  Poate fi si efectul medicatiei, naiba stie. Cert e ca, daca astia ai lui nu credeau sincer ca-i pe duca, nu incepeau sa miste-n front.

 3. GreuDeGasitID spune:

  Ma tem ca Basescu distruge toate sperantele. Si atunci cand l-am votat pt primul mandat si acum cu boala. 🙂

 4. vlad spune:

  omul tocmai si-a luat duster. dust to dust-er! probabil ca e bolnav, dar, vorba proverbului, „n-a vazut nimeni drac mort!” insa semi-puciul din pdl nu se explica altfel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: