K-1 World GP Bucureşti pay per view- escrocherie în stil Adrian Sârbu

  Promotorul Eduard Irimia şi trustul Media Pro par a fi ajuns la concluzia că românul e tâmpit şi e uşor să iei de pe el 70 de cenţi pentru nimic. Altfel nu se explică nesimţirea cu care trustul lui Adrian Sârbu a pus la cale o escrocherie de proporţii, tip „daţi 70 de cenţi să vedeţi gala pe net, dar numai primii 20.000 au loc”.

  Cum primele 6 meciuri ale galei, inclusiv meciurile de MMA ale lui Cătălin Zmărăndescu (vs Valentijn Overeem! ) şi Sandu Lungu, vor fi difuzate doar online, nu şi în direct la TV, tocmai pentru a stimula publicul să dea banii pe „biletul virtual”, am fost curios să verific cum funcţionează sistemul, şi am sunat la numărul indicat pe site-ul de specialitate al trustului MediaPro. Mi-a răspuns un puşti plictisit, care mi-a confirmat că „numai 20.000 au loc” şi n-a ştiut ce să-mi răspundă la întrebarea logică „ce se întâmplă cu restul celor care dau SMS?”.

 Concluzia este simplă: avem de-a face cu o escrocherie prin care oamenilor li se iau banii, fără a li se oferi nici o garanţie a faptului că vor beneficia de serviciul pentru care plătesc. Interesul pentru K-1 WGP Bucureşti fiind enorm, e clar că mult mai mult de 20.000 de oameni vor da SMS, în special în condiţiile în care unul din meciurile vedetă ale galei e transmis doar în sistem pay per view. Iar o mare parte vor rămâne şi fără gala văzută, şi cu banii luaţi.

 Probabil, în cazul în care unii dintre plătitori vor face scandal, se vor invoca „dificultaţi tehnice” şi asta va fi tot. Că, vorba aia, pentru trustul lui Sârbu şi câteva zeci de mii de euro furate de la telespectatori  sunt bune pe timp de criză…

Anunțuri

4 Responses to K-1 World GP Bucureşti pay per view- escrocherie în stil Adrian Sârbu

 1. vlad spune:

  ce furaciune a mai inventat smecherul cu gingii vinete numit Sarbu!!!

 2. optimvs spune:

  E o hotie absolut penala dupa parerea mea. De la 20.000 de SMS-uri in sus se incaseaza niste bani pentru care nu se va putea presta serviciul respectiv.

  Cea mai tare faza e ca numarul de „suport tehnic” e de la Mediafax 😆

 3. Tom spune:

  Gala K1 de la 10:30 de pe ProTV e varianta fara primele meciuri ? Daca asa e, atunci poate o dau toata la sport.ro duminica seara ?

 4. optimvs spune:

  Probabil, dar pe cine mai intereseaza la conserva?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: