Sandu Lungu, „victorie” penibilă cu americanul Jimmy Ambriz

 Meciul dintre Sandu Lungu şi Jimmy Ambriz promitea să fie o înfruntare dintre doi coloşi, dar a sfârşit prin a oferi publicului doar 10 minute de blues dansat la două burţi distanţă. Nu se poate spune că Sandu Lungu n-a încercat, dar pur şi simplu n-a putut să ducă la sol un adversar cu un fizic foarte asemănător, iar meciul s-a transformat într-o lungă îmbrăţişare într-unul din colţurile ringului. Americanul nici n-a prea stat la bătaie şi, folosindu-şi bine masa şi forţa fizică a blocat orice tentativă de proiectare a lui Lungu.

 Meciul se ducea spre un extra-round la fel de plictisitor ca şi primele două reprize, când, într-unul din clinch-urile interminabile, un deget al lui Sandu Lungu a scăpat în ochiul americanului.  Cu privirea împăienjenită, acesta a vrut să continue după câteva momente de întrerupere, dar medicul turneului a oprit definitv lupta, în huiduielile sporadice şi plictisite venite din sală.

 Cum am mai spus şi altă dată, e păcat că  Sandu Lungu nu scapă de surplusul de greutate: în momentul de faţă, burta revărsată din belşug peste şort îl împiedică să intre la picioare pentru proiectări, iar din centurare este aproape imposibil să pui jos un adversar cu gabaritul lui Jimmy Ambriz. În plus, Lungu nu pare capabil, în acest moment cel puţin, să ducă un meci de MMA de trei runde a 5 minute fiecare, fapt care îl face necompetitiv în faţa unor adversari de genul celui întâlnit în această seară de Cătălin Zmărăndescu.

 Pe aceeaşi temă:  Cătălin Zmărăndescu, nimicit de Valentijn Overeem în câteva secunde

 Cătinaş, Ciobanu şi Iftimoaie au salvat onoarea românilor la K-1 WGP Bucureşti 2010

2 Responses to Sandu Lungu, „victorie” penibilă cu americanul Jimmy Ambriz

  1. […] clar la puncte, Zmărăndescu a rezistat vreo 50 de secunde în faţa lui Valentijn Overeem, iar ce-au făcut Sandu Lungu şi Jimmy Ambriz în ring nu se poate numi meci de […]

  2. […]  Citeşte pe aceeaşi temă: Sandu Lungu, “victorie” penibilă cu americanul Jimmy Ambriz […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: