Daniel Ghiţă, bătut clar de Ashwin Balrak în gala It’s Showtime de la Amsterdam

 Din păcate, Daniel Ghiţă nu a reeditat şi în gala It’s Showtime de la Amsterdam meciurile bune făcute în ultimele luni cu Poturak, Kharitonov sau Schilt, pierzând clar (decizie unanimă a celor 5 arbitri) în faţa surinamezului Ashwin Balrak. Deşi avantajat clar atât de alonjă (1.94m faţă de 1.87m) cât şi de vârstă (29 faţă de 35 de ani), Daniel s-a lăsat dominat (pe alocuri destul de clar) de către un adversar care nu mai reuşise de peste un an vreo victorie la un nume cât de cât cunoscut în lumea kickboxingului.
Elev al celebrului Ernesto Hoost, Ashwin Balrak se poate lăuda şi cu o victorie împotriva lui Raul Cătinaş, obţinută însă în 2008, când românul avea doar 20 de ani şi o experienţă de numai 6 meciuri.

Reclame

6 Responses to Daniel Ghiţă, bătut clar de Ashwin Balrak în gala It’s Showtime de la Amsterdam

 1. JLB spune:

  parca avea 19 catinas atunci(cu atat mai bine),si oricum a pierdut la limita catinas,primele doua runde le-a castigat catinas cu balrak,decat ca in a treia a fost batut mar. Acolo s-a jucat meciul.

 2. […] It’s Showtime Amsterdam 29 mai, o gală cu Badr Hari şi Daniel Ghiţă care nu se televizează în România citeşte pe aceeaşi temă: Daniel Ghiţă, bătut clar de Ashwin Balrak în gala It’s Showtime de la Amsterdam […]

 3. optimvs spune:

  Gala parca a fost in decembrie, daca retin eu bine, iar Catinas e nascut prin august, asa ca avea 20 impliniti. Nu ca ar conta prea mult chestia asta, cand te bati cu un vulpoi batran ca Balrak.

  Sincer asteptam mai mult de la Ghita in meciul asta.

 4. dacu spune:

  pana nu se pune la punct cu partea de box nu va fi un campion ,dar daca pana acum la 29 de ani nu a progresat nu cred ca va progresa de acum incolo ie acelasi Ghita de la Local Kombat, problema lui ie antrenoru are un antrenor foarte slab ie acelasi ,a lui Bouzidi pana nu va realiza ca trebuie sa-si schimbe antrenoru nu va face nimika

  • Alex spune:

   E necesar nu ie … in rest ai drepate…
   Parca ii lipseste dorinta de a castiga lui Ghita, nu pune forta si viteza in pumni, nu vezi serii frumoase.. parca ii e frica sa se deschida ca ia ko.

 5. optimvs spune:

  Sa nu uitam ca Ghita vine dupa o accidentare, e greu de spus cat a contat asta in evolutia lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: