Badr Hari, dat în urmărire de poliţia olandeză!

 Conform ziarului olandez Algemeen Dagblad, celebrul luptător K-1 Badr Hari este căutat de poliţia din Olanda pentru agresarea unui bodyguard. Incidentul s-a petrecut în februarie, dar investigaţiile au avansat foarte lent din cauză că victima nu a depus plângere, iar camerele de supraveghere din faţa clubului Blinq nu au înregistrat lupta.

 Poliţia olandeză a reuşit în cele din urmă să-i identifice pe cei patru suspecţi abia săptămâna trecută. Doi au fost ridicaţi de la domiciliu, unul s-a predat de bună-voie, iar al patrulea, nimeni altul decât Badr Hari, este acum căutat de poliţie. Cei trei amici ai lui Badr Hari au fost eliberaţi condiţionat, după ce ancheta preliminară a stabilit că au jucat doar un „rol de sprijin” în agresarea bodyguardului.

 Avocatul lui Badr Hari declarase că acesta se va prezenta de bună-voie la poliţie miercurea trecută, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Cum starul K-1 nu a fost găsit de poliţişti nici în cursul percheziţiei efectuate la domiciliu, Badr Hari este, în momentul de faţă, dat în urmărire de către poliţia olandeză.

 Ziarul Algemeen Dagblad susţine că  incidentul a fost cauzat de  refuzul bodyguardului de a-i permite lui Badr Hari accesul în club, pe motiv că acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening. Circulă şi zvonuri că paznicul ar fi făcut comentarii rasiste la adresa luptătorului şi a prietenilor săi marocani, dar publicaţiile olandeze care au relatat incidentul nu au prezentat această versiune.  În orice caz, bodyguardul de 33 de ani s-a ales cu nasul şi arcada sparte de pumnii lui Badr Hari, şi a avut nevoie de o operaţie care a constat în introducerea unei plăcuţe de metal în zona în care oasele feţei fuseseră zdrobite.

 Incidentul în care a fost implicat Badr Hari se înscrie într-o lungă serie de confuntări dintre luptătorii profesionişti şi bodyguarzii din cluburi. Celebrul fighter olandez Bas Rutten a ajuns chiar într-o închisoare suedeză după o bătaie cu câţiva paznici ai unui club de noapte, între care se afla şi un poliţist.

 De asemenea, în urmă cu un an, fraţii Overeem au băgat în spital cinci bodyguarzi ai unui club olandez, după o încăierare tip „şapte păcate”.

Anunțuri

One Response to Badr Hari, dat în urmărire de poliţia olandeză!

  1. […] Hari era căutat din iunie de poliţia olandeză, fiind principalul suspect în agresarea unui bodyguard dintr-un club de noapte din Amsterdam. În […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: