Chuck Liddell, trimis la somn de Rich Franklin în gala UFC 115

 Cariera de luptător a lui Chuck Liddell, fostul campion al UFC la categoria light-heavyweight, pare să fi ajuns la final: aseară, în sala General Motors Place din Vancouver, Liddell a fost trimis la somn de către Rich Franklin, pe finalul primei reprize. Cum Liddell se apropie deja de 41 de ani, iar ultimele sale trei meciuri s-au soldat cu înfrângeri, este aproape sigur ca boss-ul UFC, Dana White, nu va lăsa această fostă glorie sp ajungă de râsul circuitului, şi-l va forţa să se retragă.

 De altfel White a încercat să-l determine pe Chuck Liddell să renunţe încă din aprilie 2009, după înfrângerea suferită prin TKO  în faţa lui Mauricio Rua, dar Liddell, unul din luptătorii emblematici ai UFC în perioada în care această promoţie a reuşit să capete un statut mainstream în Statele Unite, ieşind din zona „gri”, a mai dorit să facă o ultimă încercare.

  În apărarea lui Liddell trebuie spus că acesta controlase  destul de bine meciul, până în momentul în care Rich Franklin l-a surprins cu acel croşeu venit pe contră. Mai mult, stânga lui Franklin era umflată serios după ce acesta barase una din loviturile lui Liddell. Toate astea contează însă prea puţin, în condiţiile în care Chuck Liddell a terminat meciul (şi, foarte probabil, cariera) dormind pe podea.

 În rest, gala UFC s-a mai remarcat şi prin victoria „nemuritorului” Mirko „CroCop” Filipović, care, la 36 de ani, nu s-a încurcat cu americanul Patrick Barry, câştigând meciul prin submisiune, în runda a treia.

Anunțuri

One Response to Chuck Liddell, trimis la somn de Rich Franklin în gala UFC 115

  1. al3x_ spune:

    Chuck Liddell a fost un bun striker, dar e uzat, dupa parerea mea. Franklin inca e „in putere”. Oricum merita apreciat pentru ceea ce a fost, si merita aplaudat pentru curajul de a incerca inca sa mai fie acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: