SUA câştigă grupa C a Campionatului Mondial!

 Răsturnare dramatică de situaţie în grupa C a Mondialului sud-african: în minutul 93 al meciului cu Algeria, americanii reuşesc să dea lovitura, înscriind unicul gol al meciului şi urcând subit în clasament atât peste Slovenia (4 puncte) cât şi peste Anglia (5 puncte, la fel ca SUA, dar mai puţine goluri marcate).  Americanii au fost ajutaţi discret de arbitrul belgian Frank De Bleeckere, dar asta numai după ce, în prima repriză, avuseseră un gol anulat la o semnalizare eronată a tuşierului.

 În acest fel, s-a făcut dreptate, întrucât americanii avuseseră un gol perfect valabil anulat în meciul cu Slovenia, la scorul de 2-2, în minutul 83. De altfel, surprinzătoare este nu calificarea americanilor, dintr-o grupă suspect de lejeră (ah, tragerile la sorţi ale  lui Blatter…) , cât faptul că yankeii reuşesc să obţină primul loc, în dauna Angliei, echipă  cătată printre favoritele acestui turneu final.

Reclame

2 Responses to SUA câştigă grupa C a Campionatului Mondial!

  1. vlad spune:

    americanii au jucat frumos si in viteza. meritau locul 1 intr-o grupa de girafe bolnave.

  2. optimvs spune:

    Asta cu meritatul e cu dus si intors, cu doar 1 minut inaintea golului care i-a dus pe americani pe primul loc in grupa, Algeria a ratat neverosimil golul care ii trimitea pe americani pe ultimul loc.

    A fost o grupa foarte echilibrata, dar e adevarat ca americanii au avut o atitudine foarte pozitiva, au luptat pana in ultimul minut in toate cele 3 meciuri, iar marile erori de arbitraj au fost comise impotriva lor. Din acest punct de vedere, da, au meritat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: