Victor Piţurcă facts

AC Milan l-a contactat cândva pe Piţi pentru a-i propune postul de antrenor. Răspunsul a fost:

-Când patronul n-o să mai apară la televizor.

„Dar e primul-ministru al Italiei” au replicat italienii. Piţi închisese deja telefonul.

 

 Messi e periculos când are mingea şi e cu faţa la poartă. Ibrahimovic e periculos când are mingea şi e cu spatele la poartă. Piţi e periculos chiar dacă n-are mingea şi e cu spatele la poartă.

 ş.a.m.d

 De aici

 Personal, pur şi simplu nu înţeleg cum poate un antrenor cu rezultate mai degrabă modeste, care

 nu a antrenat nici măcar o secundă la vreo echipă semnificativă din străinătate, să emită pretenţiile pe care le emite acest barbugiu. Sigur, individul e băftos, a demonstrat-o de nenumărate ori, începând cu faimosul gol cu ceafa (anulat aiurea de arbitru) şi sfârşimd cu primul său meci ca antrenor al Craiovei. Dar realmente nu înţeleg cum se patronii de club sunt dispuşi să-i satisfacă pretenţii pe care le-ai putea înţelege la oameni ca Guus Hiddink sau Ottmar Hitzfeld, nu la un ins care a reuşit „performanţa” de a pierde cu Naţionala un meci în care olandezii se dădeau la o parte din faţa noastră…

4 Responses to Victor Piţurcă facts

 1. Andrei spune:

  ai mare dreptate. Esti un cunoscator fin al fotbalului. Prietene, de ce ai tu impresia ca noi puteam bate Olanda ? E ultimul antrenor care ne-a dus la un turneu final , asta e una. Nu sunt mare fan Vitcor Piturca, crede-ma.
  Uita-te acum, de la 6-1 cu Albania ( cu VP antrenor) la 1-1 acasa. Piturca este un tip care stie sa anticipeze adversarul. Noi daca am fi jucat ofensiv in 2008 cu Franta Italia sau Olanda ne-ar fi nenorocit ala. De ce nu ii sari in cap lui Mutu ca a ratat penalty-ul decat sa ii sari in cap lui Piturca pentru ca nu am fost in stare sa batem o echipa care peste doi ani devenea vicecampioana mondiala ?

 2. optimvs spune:

  1. Urmatoarea adresare tip „dintre blocuri” (gen prieten samd) va fi si ultima. Pentru mitocanii samd foloseste cu incredere site-urile ziarelor de sport.

  2. Romania batuse cum-necum Olanda chiar in preliminariile pentru respectivul turneu final. Piturca a fost, este si ramane un dobitoc, Franta era si la acel turneu final o fantoma, a ramas cu punctul luat cu noi. Daca stia sa aprecieze adversarul juca pe atac cu Franta.
  Iar de Italia ce sa mai zic, era in linii mari aceeasi echipa care n-a trecut acum de grupe la CM.

  3. Am vazut meciul de 6-1 cu Albania. Echipa n-a rupt gura targului, in pofida scorului. Si acum, daca marca Marica in minutul 1, se termina mai mult de 3-0, si tot prost am fi jucat.

  P.S. Am impresia ca nu realizezi ca pe Piturca il definesc rezultate ca 0-3 acasa cu Lituania. Orice antrenor cu un dram de demnitate isi dadea demisia dupa 0-3 cu Lituania si 1-1 cu Austria. Barbugiul asta n-a vrut altceva decat sa incaseze clauza de reziliere.

 3. Andrei spune:

  1. Daca ti s-a parut ca am fost mitocan, imi pare rau. Nu am crezut ca esti asa sensibil.

  2. Da. 1-0 cu un gol din off-side. Nu are importanta, era altceva, erau doua echipe care erau calificate ( se facea rocada intre ele pentru prima sau a doua pozitie ).

  3. N-a rupt gura targului, dar a invins cu 6-1. Preferam sa nu rupem nici acum gura targului si sa invingem. In timp dainuieste rezultatul nu jocul prestat.

  P.S. – corect. Dar si 1-0 cu Olanda, 1-1 cu Italia + campania de calificari pentru Euro 2000 . Nu il apar pe Piturca, repet, dar nici Lucescu nu e mai antrenor . Vorbesc de-ala micu’ .
  The bottom line este, de fapt si de drept ca problema este selectia. Nu cine o face sau cine o gandeste. Problema selectiei nationale este ca lipseste cu desavrsire.

 4. optimvs spune:

  1. Nu e vorba de sensibilitate aici, ci de respectarea minimelor conventii sociale. „Prietene” e adresare dintre blocurile din cartierele nefrecventabile.

  2. Prima pozitie conta al naibii de mult. Nu e ca si cum ar fi fost un amical. In plus, daca imi aduc bine aminte, Olanda nu era matematic calificata in momentul ala.

  3. Uite-asa ne-am furat caciula in toata perioada Piturca. A tot dainuit rezultatul, pana am ajuns la un turneu final si ne-am facut de ras intr-o grupa cu doua fantome si o echipa care a vrut sa ne dea meciul.

  P.S. Piturca e o nulitate si ca antrenor, si ca selectioner. Asta micu nu-i nici el mai breaz, vezi ce-am mai scris pe tema asta acum cateva luni, plus articolul de azi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: