Cum copiază Tolontan articole

 Articolul meu despre raspunderea organizatorilor de la Red Bull Flugtag  Bucuresti 2010 a apărut la 13 PM. După numai 3 ore, ce să vezi, a avut şi Tolontan fix aceeaşi idee.

cum fura Tolontan

cum fura Tolontan

 Pe scurt, sunt acolo toate ideile din articolul meu, şi că eventualul disclaimer nu absolvă de vină un organizator care nu respectă normele elementare de siguranţă, şi că la anu’, dacă nu se iau măsuri, poate vine alt concurent şi se aruncă în apă cu un device şi mai periculos, tot ce vrei.

Acum, întelegem cu toţii că, după ce te-ai învăţat din fragedă pruncie jurnalistică să-ţi sară  în sacoşă câte doi crapi din portbagajul lui Meme Stoica, şi să scrii „de bine” în schimbul acestei mite mizere, un furt de pe un blog pare aşa, o chestie naturală.

 Dar măi Tolontane, măcar ai naibii bunul simţ să nu furi de la ăia care sunt cu ochii pe mizeriile pe care le faci zi de zi 😆 . N-am eu nevoie de linkuri de la o caiafă ca tine, dar asta e, dacă a apucat altul să scrie o chestie, screme-ţi creierii să vii cu ceva nou. Dacă poţi, desigur…

3 Responses to Cum copiază Tolontan articole

 1. […] Despre accidentul de la Red Bull Flugtag Bucureşti 2010 Acest articol a fost copiat şi de Cătălin Tolontan. Detalii aici […]

 2. cenusarul spune:

  poate ca nu l-a copiat. doar s-a documnentat. 😉 a inlocuit busteanul cu prajitorul de paine si i-a dat inainte. dar nu stiu de ce ar copia tamnan de la tine, care il citesti pe el cu un ochi critic. si, mai e ceva, ce nu inteleg: de ce ti-a stranit tolontan asa un interes? de unde pana unde?

 3. optimvs spune:

  De la tentativele lui de a rescrie istoria fotbalului romanesc, in asa fel incat Steaua sa apara ca „o echipa infiintata de un grup de ofiteri ai Armatei regale”, nu drept buboiul bolsevic de pe obrazul fotbalului romanesc.

  Ce e tare e ca a copiat tot ce era de copiat din articolul meu, si apoi a bagat o tampenie de la el 😆 . Aia cu milioanele pe care le-ar fi luat femeia de la Red Bull daca incidentul se petrecea in SUA e de o rara imbecilitate, din moment ce fiecare concurent semneaza un disclaimer. Raspunderea organizatorului, la care faceam referire in articol, poate fi doar penala, nu civila.

  Dar na, ce pretentii sa ai de la unul care lua spaga in crapi 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: