Giorgio Petrosyan câştigă din nou finala K-1 Max

 Desfăşurată pe parcursul dimineţii şi primei părţi a zilei de azi, după ora României, piramida Final 8 a K-1 Max şi-a desemnat cu puţin timp în urmă câştigătorul: armeanul stabilit în Italia Gevorg/Giorgio Petrosyan l-a snopit pe japonezul Yoshihiro Sato şi a devenit primul luptător care câştigă titlul în K-1 max de două ori la rând.

 Dacă victoria din finala cu Sato a fost dincolo de orice controversă (japonezul prăbuşindu-se în genunchi după gongul de final şi fiind ridicat cu greu de antrenorul său), nu acelaşi lucru se poate spune despre semifinala susţinută de Petrosyan contra grecului Mike Zambidis. În acest meci, din care stream-ul pe care a putut fi urmărită finala în afara Japoniei a difuzat doar ultimele două runde, Zambidis a reuşit să-l trimită la podea pe Petrosyan, dar arbitrul de ring a considerat, în pofida evidenţei, că armeano-italianul alunecase, nu căzuse din lovitură. Aşa se face că, în locul unui extra-round contra foarte vioiului Zambidis, Petrosyan a obţinut direct decizia, la capătul a trei runde după care arăta destul de şifonat.

  Una peste alta însă, Petrosyan rămâne un mare campion, iar faptul că a ştiut să-şi adjudece finala într-o manieră atât de categorică, împotriva favoritului gazdelor, şterge mare parte din impactul negativ al arbitrajului din semifinala cu Zambidis.

 Al patrulea semifinalist a fost armeanul Gago Drago, care a pierdut la puncte meciul cu japonezul Sato.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: