Finala K-1 2010: meciurile de rezervă

 Deşi fusese votat în neştire de fanii din România (şi nu numai) pentru un loc în Final 16, Cătălin Moroşanu n-a fost ales de japonezii de la FEG nici pentru a lupta în Final Elimination şi nici pentru unul din cele două meciuri de rezervă ale finalei de anul acesta.

 În locul sportivului supranumit „Moartea din Carpaţi”, care pare să fi apucat pe o pantă descendentă după de-acum consacratul distrugător de cariere „Dansez pentru tine” (să nu uităm că şi Ionuţ Iftimoaie a ieşit practic din circuit tot după o participare la acest show), au fost preferaţi

Ewerton Teixeira, Errol Zimmerman, Sergey Kharitonov şi Singh Jaideep.  Şi, dacă la meciul Zimmerman-Teixeira nu cred că se poate comenta prea mult, îmi permit totuţi să afirm că o trozneală tip „şapte păcate” între Kharitonov şi Moroşanu ar fi fost mult mai interesantă decât lupta care-l va opune pe rus plictisitorului indian Jaideep.
 Probabil însă japonezii de la FEG s-au gândit că audienţa în România e oricum garantată, cu Ghiţă prezent pe tabloul principal, şi că India e o piaţă enormă, ale cărei porţi pot fi deschise de prezenţa lui  Jaideep la cel mai înalt nivel.

  În schimb, Moroşanu va merge  în Suedia să se mai bată odată cu tataia Goodridge. Sincer, nu înţeleg ce rost mai are această „luptă”, având în vedere că Goodridge a ajuns practic un sac uman de box, dar o avea şi Irimia obligaţiile lui…

UPDATE I:  Kharitonov vs Jaideep va fi super-fight.

 Meciurile de rezervă vor fi Teixeira vs Zimmerman  şi Hesdy Gerges vs un adversar încă neprecizat

 Update II: Moroşanu l-a snopit aseară pe Goodridge în gala Rumble of The Kings din Suedia.

2 Responses to Finala K-1 2010: meciurile de rezervă

 1. JLB spune:

  Meciuri facute fara cap,eu zic ca meciurile de rezerva trebuiau sa fie Texeira(a pierdut strans la unul mai bine cotat decat ghita,spre deosebire de zimmarman care si-a luat ko brutal) vs gerges(a pierdut strans la cel mai bun)
  Kharitonov(cu toate ca zimmarman este peste el,totusi el nu a pierdut in final 16,ba chiar a castigat in superfight dea dreptul brutal) vs JLB(De fapt el trebuia sa fie in final 8,dar nici gestul lui nu a fost frumos,de asta il trec in meciul de rezerva 2)
  Super fight Errol zimmarman vs Melvin manhoef(spectacol garantat).

 2. optimvs spune:

  Pe JLB in mod clar nu l-au luat ca sa-l pedepseasca pentru faptul ca a contestat decizia si a refuzat sa dispute ER cu Maeda.
  Si pe mine ma mira absenta lui Gerges, cred ca pe asta l-au penalizat pentru contestatie :lol:. Dar sa nu-l uitam nici pe Morosanu, e absurd ca FEG sa-l ignore pe un sportiv atat de popular si care, totusi, nici nu s-a facut de ras (KO de la Zimmerman luat in conditiile in care se antrena pentru „Dansez pentru tine” in loc de kickboxing nu prea se pune).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: