„The Social Network”, marele câştigător la Golden Globe Awards

„The social network” („Reţeaua de Socializare” în română) este, în mod previzibil pentru cei care înţeleg felul în care se acordă premiile în industria cinematografică americană, marele câştigător al Globurilor de Aur. Filmul lui David Fincher, realizat după un scenariu de Aaron Sorkin, (inspirat de o carte scrisă de Ben Mezrich, autorul romanului după care s-a realizat filmul „21”) şi-a adjudecat trofeele pentru Best Motion Picture (la categoria „Drama”, cealaltă fiind „Musical or Commedy”), Best Director, Best Screenplay şi Best Original Score (coloana sonoră). Pe scurt, filmul despre Facebook a „ras tot”.

 Cum Golden Globe Awards sunt considerate a fi un soi de prequel al Oscarurilor, şi cum e greu de crezut că lobby-ul evreiesc de la Hollywood nu va face totul pentru a-i creşte şi mai mult cota afacerii lui  Zuckerberg, aş îndrăzni să spun că „The social Network” are Oscarurile acontate şi că, practic, e greu să se mai întâmple ceva neprevăzut.

5 Responses to „The Social Network”, marele câştigător la Golden Globe Awards

 1. cobol spune:

  Doamne, credeam ca n-o sa indrazneasca nimeni sa scrie de mizeria asta in care Eisenberg il joaca pe Zuckenberg si tot asa.
  Cum se trag perciunatii astia unul pe altul in sus, ar trebui sa invatam si noi romanii de la ei, ca nu stim decat sa ne dam unul altuia in cap si in strainatate.

 2. cenusarul spune:

  facebook e programat sa devina noul internet. erau cam multi: google, yahoo etc. Acuma intrebarea este: de ce e nevoie de asta? Pentru ca in ultimul an nu se mai vorbeste decat de facebook si sunt oameni care il folosesc fara sa stie de ce, doar pentru ca o face toata lumea. Si mai e si Goldman Sachs, desigur.

 3. optimvs spune:

  Cobol, fara antisemitisme ieftine te rog. Intr-adevar, in materie de solidaritate in emigratie romanii ar avea ce invata de la evrei, ba chiar si de la italieni. Dar noi suntem prea „smecheri”…

 4. cenusarul spune:

  in materie de emigratie romanii ar avea de invatat si de la canibali! Dar ce legatura are asta cu facebook? Ca aia sunt evrei americani, nu emigranti, adica nu sunt mai emigranti ca restul americanilor.

 5. man09 spune:

  True Grit este fabulos chiar daca nu va lua Oscarul desi merita ,acest film este extraordinar un film de la care putem invata multe lucruri,talentul actorilor este incredibil Jeff Bridges joaca senzational la fel si Hailee Steinfeld si Matt Damon,alt film care mi-a placut The Fighter

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: