Cea mai tare farsă

 Trăim într-o ţară în care cretinismele regizate ale unora ca  Buzdugan pot trece drept farse, chestie care indică destul de clar atât că umorul românesc nu mai e ce-a fost, cât şi că nu prea există piaţă pentru farse adevărate şi subtile. În schimb, în Belgia, ţară nu chiar faimoasă pentru umorul locuitorilor săi, echipa unui show TV (Basta) a decis că o ţintă potrivită ar fi o companie de telefonie mobilă (Mobistar) renumită pentru customer-service-ul jalnic.

 Rezultatul în puteţi admira în toată splendoarea aici: 

 Cred că oricine a sunat vreodată la customer service la Vodafone se simte pe deplin răzbunat când vede ce-au făcut băieţii ăia 😆 As vrea să remarc însă un lucru cu adevărat important: că în Belgia marile companii nu au reuşit să pună pumnul în gură televiziunilor şi presei în general. Vă imaginaţi vreo televiziune de la noi făcând aşa ceva unor firme ca Vodafone sau Orange?

6 Responses to Cea mai tare farsă

 1. cenusarul spune:

  din pacate au facut misto doar de portar. cam mare osteneala! dar inteligent facuta!

 2. optimvs spune:

  N-ai inteles: chestia asta n-a fost postata doar pe youtube. Este un show TV, nici nu mai conteaza ca au vorbit cu bodyguardul, puteau la fel de bine vorbi si cu directorul. E vorba de imaginea companiei, de faptul ca le-au facut exact ce le fac si aia clientilor in fiecare zi.

 3. man09 spune:

  Presa nu zice de antenele GSM de pe blocuri si de pe multe institutii publice din Romania presa nu spune nimica de radiatiile la care sunt supusi oamenii,in toata europa aceste antene GSM sunt interzise in apropriere de zonele locuite.Farsa asta era buna daca o faceau sefilor nu unui amarat de agent de securitate.

 4. optimvs spune:

  Oameni buni, nu conteaza carei persoane din firma i-au facut farsa (oricum era seful pazei, nu baiatul de la poarta).
  Show-ul a fost difuzat la una din televiziunile belgiene, scopul lui era sa ridiculizeze PRACTICILE COMPANIEI aleia, nu pe angajatul X sau Y. Ceea ce a si reusit pe deplin.
  Asta e marea diferenta fata de farsele cretine (si pe deasupra regizate) care se fac la noi de catre insi gen Buzdugan. Ai nostri nu indraznesc sa se ia de marile firme, sa iau de X pe care il insala sotia, Y care e cocalar samd.

 5. cenusarul spune:

  in continuare mi se pare ca patru oameni cu aparatura de call center, cu macara cu sofer, cu conteiner, cu antrenament, cu talent cu ce vrei tu, puteau sa incerce ceva mai mult decat sa-l tina pe fir pe portar 3 ore. chiar si doar pentru un show tv. macar daca faceau misto de un director PR sau de cineva din managementul companiei.

 6. optimvs spune:

  Ti se pare pentru ca nu intelegi impactul asupra imaginii companiei. Imagine care, practic, este cel mai important lucru in cazul unei companii de telefonie mobila.
  Farsa este facuta la adresa companiei, nu la adresa angajatului X sau Y. Oamenii care vad farsa la televizor isi spun „ia uite ma ce le face Mobistar abonatilor”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: