Gala Glory 4 de la Tokyo, mizeria voyo.ro şi inutilitatea lui Tolontan

  update:  puteţi vedea aici finala Ghiţă vs Schilt, ca să nu mai aşteptaţi să vă azvârle Sârbu o conservă expirată pe ProTv.

 

 După cum ştie orice iubitor al kickboxingului, azi se desfăşoară gala Glory 4 de la Tokyo, eveniment care a reuşit practic să înlocuiască final 8-ul vechiului K-1. Trustul MediaPro a făcut mutarea logică (dată fiind amploarea evenimentului şi valoarea sportivilor implicaţi) şi a cumpărat drepturile de transmisie. După care, dintr-o lăcomie tâmpă, a decis să difuzeze evenimentul în direct doar pe mizeria numită voyo.ro , în încercarea disperată de a lua câte 3-4 euro de la fiecare fan al acestui sport. Evident, ceea ce au luat începe cu m şi se termină cu e, pentru că oamenii cam ştiu cu ce se mănâncă transmisiile online pe la noi.

  N-aş vrea să fiu înţeles greşit, nu aş fi avut absolut nici cea mai mică problemă să plătesc suma respectivă pentru o transmisie TV HD în sistem PPV. Dădeam şi mai mult. Dar nu pentru un nenorocit de stream care să înceapă să sacadeze când ţi-e lumea mai dragă.

 Şi aşa ajungem la fondul problemei: cum se face că trustul rival, care ţine în spate un ditamai ziarul de sport, o televiziune de sport şamd, nu a încercat să se bage în această afacere? Pentru că, în condiţiile în care vorbim despre cea mai importantă gală de kickboxing a ultimilor doi ani, desfăşurată fix într-o zi şi la o oră când tot românul stă pe-acasă cu nimic de făcut, e clar că potenţialul de audienţă al unei transmisii live era foarte mare (desigur, cu un promo pe măsură).  Şi, cu toate astea, antenele nu s-au băgat, lăsându-i pe ciracii lui Sârbu să se joace cu trotineta deşelată voyo.ro şi pe fanii kickboxingului cu ochii în soare.

 Explicaţia constă, pe de o parte, în totala inutilitate a lui Tolontan în orice problemă legată de sporturile de contact. Individul (care acum câţiva ani scria ceva gen „ProTv difuzează lupte de stradă”)  pur şi simplu nu pricepe fenomenul, nu are habar de amploarea lui şi, oricum, nu e prea interesat de lucruri care nu au de-a face cu Becali, M.M. Stoica şi, mai nou, mopul Prodan, chiar dacă uneori mai mimează, de ochii lumii, un oarecare interes pentru sporturile olimpice.  Aşa că, evident, n-a avut cine să-i spună Cameliei Voiculescu nici că era rost de făcut ceva audienţă pe 31 Decembrie, nici că era loc de stricat un pic trotineta deşelată a lui Sârbu.

 Practic, această întâmplare demonstrează, dacă mai era nevoie, că „Gazeta Sporturilor” ar trebui să-şi schimbe numele în „Gazeta Becali cu urme de fotbal” . Şi, evident, că modelul de business al lui Sârbu e bazat pe japcă, o chestie pe care oricum o ştie toată lumea de ani buni.

6 Responses to Gala Glory 4 de la Tokyo, mizeria voyo.ro şi inutilitatea lui Tolontan

 1. burgermeister spune:

  Lasa mai, sa vedem jumatatea plina a paharului. Daca il puneau sa comenteze pe MIhaita ala micu’ ne enervam degeaba inainte de Anul Nou.
  De la Tolontan ce sa ceri? Poate daca si-ar angaja Jiji un bodyguard care sa lupte prin finale.

 2. optimvs spune:

  Cand comenteaza Mihaita (nu mai zic de Ceafalau 😆 ) oricum se da televizorul la zero, nu asta era problema.
  Si streamul oficial de la Glory a fost slabut, nu vreau nici sa-mi inchipui ce-o fi fost pe voyo.
  Cat despre Tolontan, intr-adevar singura „sansa” pe care ar avea-o kickboxing-ul in trustul ala cat e el pe-acolo ar fi sa-l angajeze Becali pe Ghita ca bodyguard. Noroc ca Ghita a depasit de mult nivelul la care l-ar putea interesa firmiturile azvarlite de Becali.

 3. cobol spune:

  E foame mare la proteve. Serialele si filmele de acum 15 ani costa mult, trebuie sa scoata banutii de undeva. Nu mai zic ca si capodoperele State de Romania sau Las fierbinti nu se produc gratis.

 4. optimvs spune:

  Pentru State de Romania eu as inchide postul Pro Tv fara nici cea mai mica ezitare (sub acuzatiile de actiune de tiganizare a Romaniei si de propaganda impotriva Romaniei). Dar asta e deja alta discutie.

 5. […] tâmpă care îl caracterizează, a decis să difuzeze meciurile live doar  pe platforma online mizeria Voyo , publicul care urmăreşte (nu mi-e prea clar de ce) prosteveul urmand a se “bucura” de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: