Review real Samsung Galaxy S5 inclusiv problema cu dezlipirea touchscreenului

Intrând ieri într-un magazin GSM oarecare mi-am aruncat privirea asupra nu chiar aşa de noului Galaxy S5, expus cu mare mândrie pentru a fi butonat de potenţialii clienţi.  Il apuc, dau sa deschid un browser şi mă loveşte aspectul convex al display-ului. Măi să fie, am eu halucinaţii sau produsul e chiar atât de falit încât se dezlipeşte touchscreen-ul în magazin? Veşti bune, nu am halucinaţii, când l-am întors pe o parte am văzut ditamai golul între touchscreen şi măruntaiele telefonului, de mai aveam un pic şi băgam degetul. Daţi click pe poze pentru rezoluţie  mai mare, să vă minunaţi de calitatea supremă a tehnicii coreene:

 

Samsung Galaxy S5 cu touchscreen dezlipit in magazin

Samsung Galaxy S5 cu touchscreen dezlipit in magazin

Săgeţile roşii adăugate de mine în poze indică lătimea luftului dintre touchscreen şi carcasă.

Adaug şi o poza cu tot telefonul, să se înţeleagă mai bine amploarea dezastrului:

 

Samsung Galaxy S5 with unglued and bent outside touchscreen

Samsung Galaxy S5 cu touchscreen dezlipit şi îndoit în magazin

 

În mod evident, problema cu care s-au confruntat numeroşi utilizatori ai generaţiilor anterioare de Samsung Galaxy persistă şi la S5: bateria se supraîncălzeşte şi se dilată considerabil, exercitând o presiune dinspre interior asupra touchscreen-ului.  În funcţie de noroc, display-ul se dezlipeşte, ca la cel pe care l-am butonat şi pozat eu,  sau se sparge de-a binelea. Pozele făcute de mine nu pun în evidenţă şi lipiciul dubios care fusese  singurul lucru ce ţinea touchscreen-ul fixat de carcasă şi care se vedea acum cu ochiul liber în măruntaiele telefonului.

Bine, e clar că tinutul telefonului permanent în priză în magazin favorizează producerea fenomenului, dar la fel de clar este că orice utilizator care va folosi telefonul în timpul încărcării în aplicaţii care să solicite mai serios procesorul sau procesorul grafic va putea lesne să reproducă fenomenul cu mult „succes”.  În ce măsură merită plătiţi peste 2000 de lei pe un produs cu asemenea probleme de proiectare şi de control al calităţii poate decide fiecare.

P.S.  Acum  vă las pe voi să apreciaţi dacă veţi putea citi vreodată un asemenea review pe site-uri botezate fraudulos blog şi unde nişte pişcotari  siniştri gen Zoso şamd prestează la bară fixă pentru oricine le aruncă vreo câţiva firfirei…

5 Responses to Review real Samsung Galaxy S5 inclusiv problema cu dezlipirea touchscreenului

 1. cobol spune:

  Pe cand un review similar si la Galaxy Note 4, ala de-l lauda desantat si fara P tovarasul de piscoturi al lui zoso?

  • optimvs spune:

   La cine te referi, ca realmente nu urmaresc piscotosfera?

   Seria Note (ca orice phablet de altfel) oricum e o strutocamila care se adreseaza cocalarilor care vor sa duca la ureche o chestie cat mai mare. Dpdv al utilizarii reale insa, e prea mare ca sa fie utilizata ca telefon si prea mica pentru a permite o utilizare comoda ca tableta.

 2. […] urmă cu 2 ani scriam un review real al Samsung Galaxy S5, care bineînţeles se deosebea ca de la cer la pământ de  „pişcoturile”mizerabile […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: