Românii de la Paris şi Torino, batjocoriţi degeaba de Ponta pe 16 noiembrie 2014

TVR şi Realitatea TV tocmai au difuzat imagini incredibile de la Paris şi Torino, cu miile de alegători români bătuţi de jandarmii francezi şi italieni după ce au încercat să împiedice închiderea secţiilor de votare la ora 21. Asta după ce Ponta minţise cu seninătatea lui obişnuită, dând asigurări peste asigurări că a creat condiţiile ca toţi românii din diaspora care doresc acest lucru  să poată vota măcar în turul II.

Evident, toţi oamenii ăştia (a căror singură vină e că le mai pasă de ţara lor) au fost batjocoriţi degeaba, pentru că Ponta pierde alegerile la cel puţin 250.000 de voturi. În schimb, sunt şanse mari ca PSD-ul să piardă şi guvernarea, pe fondul protestelor populare cauzate de această ticăloşie organizată în mod conştient şi premeditat de Ponta, Dragnea&Co.

Pe scurt, Ponta culege acum ce-a semănat când l-a trădat pe Crin Antonescu şi a spart USL-ul ca să pună el mâna pe toată puterea. Mârşăvia cu care îl asigura pe Antonescu în fiecare zi că este candidatul susţinut de PSD la funcţia supremă în stat, în timp ce acesta era porcăit nonstop la televiziunea lui Ghiţă (şi ulterior la Antena 3)  pare să-şi primească în această seară decontul meritat. Să aşteptăm rezultatele oficiale, dar la cum arată lucrurile cred ca PSD-ul nu prinde Crăciunul la guvernare, iar marele vinovat va fi Victor Ponta.

Pentru Roşia Montană, Pentru Pungeşti, pentru Exxon, pentru batjocorirea românilor dins trăinătate la cele două tururi de scrutin, pentru felul în care l-a trădat pe  Crin Antonescu, pentru eterna coabitare cu Băsescu, Victor Ponta îşi  primeşte azi justa răsplată. Uneori, nu foarte des, viaţa e dreaptă!

Anunțuri

5 Responses to Românii de la Paris şi Torino, batjocoriţi degeaba de Ponta pe 16 noiembrie 2014

 1. GreuDeGasitID spune:

  incredibila interventia jandarmilor. cred ca nici la noi nu aveau tupeul sa intervina brutal. trebuie ca diplomatii nostri au facut presiuni serioase.

 2. GreuDeGasitID spune:

  livizi astia de la antena 3

 3. optimvs spune:

  Ponta tocmai a anuntat ca l-a sunat pe Iohannis sa-l felicite pentru victorie. ‘Poporul are mereu dreptate’ etc etc.
  Cine v-a zis care-i treaba la 21.25, cand toti basistii de 2 bani din online scriau ca ‘nu se stie’ samd? ==)) ==))
  Aud? ==))

 4. GreuDeGasitID spune:

  basisti incercau sa evite chestia cu „draga mea”

 5. cenusarul spune:

  „Romani gazati in Orasul Luminilor pentru ca vroiau sa-si exercite dreptul la vot!” Tocmai am compromis si un pic din Europa! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: