Postacul băsist din blogosferă – scurt ghid de identificare

Întrucât mi se pare uluitor de mare numărul gunoaielor umane care trăiesc de ani buni din banii negri primiţi de la camarila lui Băsescu pentru a crea pe net o realitate paralelă, fără nici o legătură cu România reală, al cărei singur scop este să încerce spălarea pe creier a rătăciţilor care au impresia că  „de pe net” curge adevărul în stare pură, m-am gândit că ar fi util un scurt ghid de identificare a postacului băsist din blogosferă. Asta pentru că lucrurile astea sunt foarte evidente pentru cei cu experienţă în mass media şi în online, dar nu la fel de clare pentru cei din afara fenomenului. Şi pentru că rechizitoriul DNA  care demonstra fără putinţă de tăgadă ce armată de postaci plătea Elena Udrea cu bani negri a fost făcut uitat niţel prea repede.

Aşadar hai să vedem care sunt semnele clare, indubitabile, pe baza cărora puteţi şti imediat că aveţi de-a face cu un lătrău băsist:

1. Atacuri la Raed Arafat, de obicei sincronizate cu cele ale altor lătrăi băsişti. Raed Arafat este fără discuţie obsesia lui Băsescu pentru că matrozul este fix genul de individ mărginit şi răzbunător care pur şi simplu nu poate accepta ideea că a hăhăit prosteşte „ghici cine pleacă, secretarul de stat sau ministrul”  pentru a se trezi apoi că rămâne fără preşuleţul Boc sub picioare. În plus, erau în joc şi enorm de mulţi bani, ajunge să ne gândim cum ar fi tăiat vreun „băiat deştept” chitanţe pe sume colosale pentru fiecare zbor al elicopterului SMURD , dacă ieşea  şmenul cu privatizarea.  Sigur, nu vorbim aici de vreun medic cu 20 de ani de experienţă în spate care are critici argumentate la adresa unor măsuri luate de Arafat şi le exprimă pe site-ul personal, unde semnează cu nume şi prenume.  Personajele la care ma refer sunt fomişti care nici măcar n-au terminat vreo facultate, oricare ar fi ea, dar care umplu www-ul românesc cu dejecţiile dictate de aparatul băsist de propagandă. Oricum, pentru verificare mergem la punctul 2.

2. „Dubii” cu privire la vinovăţia lui Mircea Băsescu, în general exprimate la modul  „înregistrările alea au fost editate de Gâdea”. Părerea mea despre Gâdea o ştiţi, dar în cazul lui Mircea Băsescu genul ăsta de „scuze” pot fi explicate doar prin prostie nesfârşită sau prin băsism pe bani.  Dacă postacul cu pricina mai are la activ şi aberaţii despre Arafat lucrurile încep deja să fie foarte clare. Oricum, pentru deplnă edificare mergem la punctul 3.

3.”Fericire maximă” exprimată cu ocazia condamnării lui Voiculescu, asta venită după alte postări în care se exprimau speranţe cu privire la o condamnare cât mai     rapidă şi la o sentinţă cât mai îndelungată. Să fim serioşi, Voiculescu nu este un household name în România, nu are charismă nici cât o cazma,  românii pur şi simplu  nu au trăiri intense în legătură cu el. Dacă  iei o cameră de filmat şi opreşti 100 de inşi la o staţie de metrou într-un cartier mai „popular” din Bucureşti (nu mai zic pe la ţară sau în vreun oraş mic de provincie)  , răspunsurile la întrebări despre Voiculescu şi condamnarea lui o să varieze de la „cine-i ăsta” la „bine le face, să-i condamne pe toţi care au furat”. Dar nu cred că 5 inşi din ăia 100 o să ştie ce-i aia ICA, unde are terenuri, cât a dat Voiculescu pe el etc. Ei, un blogger care ştie el că Arafat e naşpa, că Mircea Băsescu e nevinovat şi care bloger a chiuit de bucurie când a fost condamnat Voiculescu este, fără nici un fel de dubiu, un postac băsist.

Bineînţeles, nu discutăm aici despre oameni care nu-l suportă pe Voiculescu din  cauza lui Gâdea dar cărora nici nu le-a trecut vreodată prin cap să delireze despre „nevinovăţia” inculpatului şi ulterior condamnatului  Băsescu Mircea şamd. Înţelegeţi desigur ideea, vorbim despre trei condiţii sine qua non pentru identificarea fără dubii a postacilor băsişti din blogosferă. Condiţii care, odată îndeplinite, permit să vedem şi dincolo de „acoperirea” pe care încearcă unii postaci s-o păstreze, declarându-se deplin scârbiţi de Băsescu Traian dar, în acelaşi timp, prestând la bară fixă pe toate temele propagandei băsiste.

P.S.  Hai să luăm şi un exemplu la încemână, respectiv postacul băsist zoso. Ăla cu „interviul” cu Băsescu, deci un personaj imund în legătură prestaţia căruia  nu există dubii. Să vedem dacă se aplică prevederile acestui mic ghid:

Proba 1, postare abjectă despre Arafat.  Observaţi vă rog data.

un postac basist scrie mizerii despre Arafat

un postac basist scrie mizerii despre Arafat

 

Proba 2, postare şi mai abjectă despre presupusa nevinovăţie a lui Mircea Băsescu:

postac basist despre „nevinovăţia” lui M Băsescu

 

Proba nr 3, delir cu ocazia condamnării lui Voiculescu ( de remarcat invidia tâmpă apropo de plimbările anteniştilor prin SUA, sentimentul că el mănâncă de 100 de ori mai mult rahat decât Gâdea pe bani de 100 de ori mai puţini trebuie să fie foarte nasol):

postac băsist despre condamnarea lui Voiculescu

Acum aplicaţi reţeta asta la ce blog vreţi voi şi să mă anunţaţi şi pe mine dacă vă dă cu virgulă pe undeva. Atenţie la un aspect, postacii ceva mai inteligenţi ca zoso au mascat chestia cu Mircea Băsescu postând texte relativ neutre pe această temă şi aruncând mizeriile despre imagini editate, pixelul albastru şamd în zona de comentarii.

Reclame

5 Responses to Postacul băsist din blogosferă – scurt ghid de identificare

 1. cobol spune:

  Nu credeam sa existe cretini care sa conteste in scris, pe propriul site, chestia cu fratele lui Basescu. Bine, nici nu umblu pe site-uri detinute de retardati.

 2. burgermeister spune:

  Oare astora care basesc in asemenea hal pe cativa lei nu le e sila de propria persoana? Presupun ca mai toti traiesc in Romania, deci n-au cum sa nu vada ce s-a intamplat cu tara in cei 10 ani cu chiorul.

  • optimvs spune:

   Gandeste-te ca vorbim in general de indivizi de joasa conditie, cu educatie precara, care nu au nici un fel de job skill samd. Zoso asta de pilda este fiul unui stalp al societatii care vinde haine in Dragonul Rosu. Nu a fost in stare sa termine nici facultatea aia la care preda Badau iar pe la 30 de ani inca locuia cu taticul intr-un bloc din Militari. L-a pescuit Orlando Nicoara pe vremea cand era sclavete la Mediafax samd.
   Iti dai seama ca insi de genul asta si-ar vinde si mama la turci pe cativa lei. Orice postac basist identifici are fix genul asta de CV sau chiar mai rau (nu vorbim de aia care prestau pe chestii serioase, mai un post de conducere la ICR, mai un consulat la Marsilia – aia sunt alta categorie, aici discutam de proletariatul postacesc).

 3. Geo spune:

  Basistul ala infect de zoso cred ca fuge definitiv din tara daca basinica ajunge la puscarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: