Autopsia extratereştrilor, varianta cu securişti şi cadavrul lui Condrea

Dacă aţi urmărit ştirile de azi, probabil aţi observat cât de lapidar a fost expediată înformaţia despre autopsia efectuată pe cadavrul lui Condrea: fătucile care prezintă ştiri pe care nu le înţeleg au citit de pe prompter o balmajeală despre faptul că nu s-ar fi depistat urme de înfarct miocardic sau atac cerebral, după care au pomenit că trupul neînsufleţit a fost predat soţiei şi că urmează să fie înmormântat.

Aţi observat cumva în aceste „ştiri” termeni precum „analiză toxicologică” sau „comisie medicală de specialitate”? Nici eu. În schimb, ” s-a stabilit” că nu făcuse Condrea atac cerebral, asta deşi ultimul lucru care i-a trecut acestuia prin cap a fost motorul maşinii.

Evident, o analiză toxicologică ar putea stabili, de pidă, dacă nu cumva pe Condrea l-a apucat foarte brusc somnul la volan pentru că băuse o cafeluţă îndulcită cu cine ştie ce minune. E doar un exemplu dintre multe altele. De asemenea, o comisie medicală formată din somităţi în domeniu (eventual din doctori aduşi din străinătate, ca să nu fie dubii) poate ar fi avut ceva mai multă experienţă în căutarea unor asemenea detalii decât personalul de la secţia Ilfov a INML.

În loc de toate astea, am avut o chestie care aproape seamănă cu scena în care amicii celor doi escroci englezi încropesc un „cadavru” din nişte organe de oaie şi filmează o „autopsie” pe care o vând pe urmă televiziunilor.

Acum tot ce mai trebuie să aflăm ar fi că soţia a decis să-l incinereze pe Condrea. Ca să nu fie nevoite cine ştie ce personaje să-i fure cadavrul din cimitir, de frica unei eventuale exhumari…

Reclame

2 Responses to Autopsia extratereştrilor, varianta cu securişti şi cadavrul lui Condrea

  1. Baba Vanga spune:

    Buna de tot comparatia. Vezi ca acum 5 minute prompterista de la Digi a zis ca necropsia ar fi stabilit si ca nu era sub influenta substantelor halucinogene, dar baiatul din fata de la IML, caruia i-a dat legatura pentru a relata pe larg, nu a suflat un cuvintel despre asa ceva. The truth is out there.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: