Luluţa s-a prins că Ghiţă are totuşi imagini cu lăutarii statului de drept

Într-un interviu acordat (cum altfel) celebrului nume conspirativ pseudonim Ioana Ene Dogioiu de la ziare.com, Luluţa Kovesi declară negru pe alb „Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am participat la evenimente organizate de acesta. Sunt situatii in care participand la evenimente, a caror lista de invitati nu o pot cenzura, sa intalnesc persoane inculpate, care erau implicate in dosare DNA sau ulterior au fost cercetate. Dar acest lucru nu ma face prietena cu acele persoane.”

Evident, asta este varianta 2017 a celebrului „jur că nu am lovit copilul nici în plex cu pumnul, nici în faţă cu pumnul”:

 

Orice om sănătos la cap îşi dă seama foarte bine că Ghiţă n-a susţinut nici o clipă că ar fi organizat el paranghelia la care Luluţa ar fi chefuit pe sinistra melodie pentru puşcăriaşi „La Chilia-n port”.  Dacă aş vrea să fiu rău aş presupune că poate era organizată de Coldea la o casă conspirativă, să arate şefului celulei CIA cum se distrează băştinaşii, de pildă. În orice caz însă, lucrurile sunt clare:

jenanta dezminţire a lui Kovesi nu are legătură cu afirmaţia lui Ghiţă şi orice ziarist demn de acest nume ar fi insistat pe loc cu întrebarea, atrăgându-i atenţia că nu prezintă nici un interes dezminţiri la lucruri care n-au fost susţinute de nimeni.  Şi că vremurile celebrelor „e pixelul albastru” şi „poate i-a zis copilul ceva, poate l-a înjurat” au trecut de multişor.

Dar cum „Ioana Ene Dogioiu” are tot atâta legătură cu jurnalismul cum am eu cu monstrul din Loch Ness, evident că n-a adus-o la ordine pe Luluţa Kovesi şi a continuat discuţia ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Acum totul depinde de imaginile cu care ameninţă Ghiţă de ceva vreme, pentru că una ar fi  să aibă câteva cadre în care apar el şi Kovesi cu paharele în mână la un eveniment cu aspect oficial şi cu totul alta ar fi să-i vezi zbierând din toţi rărunchii „La Chilia-n port” într-o ambianţă evident neoficială.  Practic e ca la şah, ameninţarea cu mutarea a produs tot ce putea să producă şi acum a venit momentul ca Ghiţă să mute decisiv piesele pe tablă.

În acest context îndrăznesc să afirm că dacă imaginile lui Ghiţă sunt din a doua categorie Kovesi este terminată în proporţie de 100%. Dar dacă nu este cazul, atunci poziţia ei s-ar putea să devină mai tare ca oricând iar decontul să-l achite Liviu Dragnea.

2 Responses to Luluţa s-a prins că Ghiţă are totuşi imagini cu lăutarii statului de drept

  1. cobol spune:

    Are Kovesi o poza cu Ciolos in cadru restrans, pe vremea cand Julien era comisar european. O stii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: