Coincidenţa cu incendiul de la Bamboo a picat cam prost pentru statul de drepţi

Sigur că treaba pe care o face Ponta e o ticăloşie aproape de neimaghinat dar interesant este faptul că incendiul din Bamboo i-a cam pus cu botul pe labe inclusiv pe fanii statului de drepţi. Mă refer desigur la cei care sunt fani din prostie, nu pe bani. Am dat un ochi pe diversele site-uri şi conturi ale postacilor sistemului şi lumea care comentează pe-acolo pare cam dezumflată, sunt mult mai puţine mesaje decât de obicei etc.  Se pare că multi cetăţeni prostiţi de propaganda binomistă se întreabă acum dacă nu cumva incendiile astea prea pică la ţanc când e nevoie de ele?

Desigur, în cazul Bamboo nici vorbă nu poate fi de scenarii de soiul ăsta. (clubul a mai ars oportun de câteva ori, patron e un italian superdubios etc) Şi numai un idiot poate crede că spera Iohannis să trezească emoţii dacă piereau pe-acolo în flăcări piţipoancele tunate şi cocalarii căpiaţi de atâta „făină” care formează în mod normal publicul respectivului stabiliment. Dar România chiar este (din păcate) bine garnisită cu idioţi, aşa că incendiul din Bamboo pare să fi dat o neaşteptată lovitură marii manifestaţii pe care o pregăteau propagandiştii binomişti.

Chiar sunt curios dacă ziua de mâine va confirma presupunerea mea: că „tinerii de dreapta” au cam intrat la idei şi că la manifestaţie o să fie prezenţi doar oengiştii pe bani şi acoperiţii cu soldă.

P.S. Bogdan Chirieac a demonstrat din nou cât de mare este diferenţa între ziariştii anilor ’90  şi politrucii jegoşi de tip Tapălagă: fără să se facă de râs în vreun fel şi punctând clar că teoria conspiraţiei nu are ce căuta la Bamboo a reuşit totuşi să le tragă un şut tehnocraţilor pe acest subiect, că doar era la România TV.  Metoda a fost simplă: a susţinut că la Bamboo e vorba de mafie (cu încrengături în poliţie, administraţie şamd, bineînţeles) iar tehnocraţii sunt de vină pentru desfiinţarea 2 şi-un sfert. Flawless.

Reclame

3 Responses to Coincidenţa cu incendiul de la Bamboo a picat cam prost pentru statul de drepţi

  1. cobol spune:

    Ce-a facut Ponta?

    • optimvs spune:

      A postat o mizerie pe facebook acuzandu-l pe Iohannis ca ar fi piroman si formuland in asa fel incat sa poata sustine daca se ajunge in instanta ca acuzatia a fost la figurat (in sensul ca da foc tarii cu razboiul politic etc) . Dar sustinatorii lui au luat-o la propriu si era buluc de comentarii acolo cu nazistii care au dat foc etc.

  2. […] frumoşi şi liberi” etc.  Până la urmă era o chestie vizibilă cu ochiul liber, despre care am scris şi eu ieri.  Aşa că Iohannis a făcut ceea ce era normal să facă un lider al opoziţiei, adică a […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: