Consilieri de la Sectorul 1 care au blocat preluarea Rapidului: Cristina Iuliana Grigorescu

 

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

Încep azi un serial menit să-i facă un pic mai cunoscuţi în spaţiul public pe aceşti oameni de valoare, care trudesc pentru binele cetaţenilor din sectorul 1. Şi ce început mai bun aş putea găsi decât numita Cristina Iuliana Grigorescu, o jună care ne fericeşte cu vastele ei cunoştinţe de administraţie dar care, conform propriei declaraţii de avere (publicată conform legii pe site-ul Primăriei Sectorului 1) domiciliază în sectorul 4. Având în vedere că locuieşte, conform aceleiaşi declaraţii, în apartamentul proprietate personală, rezultă logic că tot în sectorul 4 plăteşte şi impozitele. Cu alte cuvinte, unul dintre voturile care au blocat preluarea Rapidului de către Primăria Sectorului 1 a venit de la cineva care nu contribuie în nici un fel la bugetul acestui sector, dar care, multumită unei legislaţii imbecile, a putut ocupa un loc de consilier.

Din păcate, lista miracolelor nu se sfârşeşte aici, mai degrabă abia începe. Conform contului de facebook al junei, în 2013, în timp ce studia la fabuloasa universitate creştină „Dimitrie Cantemir”, prindea deja un post de consilier parlamentar. Probabil pentru că o recomandau experienţa profesională şi vastele cunoştinţe acumulate în învăţământul cu plată.

Glumeam, desigur. Precum în celebra serie BD, nu o recomandau „vocea şi talentul ei” ci niscaiva legături de rudenie. Soţul, nimeni altul decât Silviu Grigorescu, actual director la dezvoltatorul imobiliar Hanner România, devenea în 2013 (ce coincidenţă) consilier la Ministerul Economiei, în mandatul atotmiruitorului Varujan Vosganian. Nu-i aşa că-i o plăcere să vezi asemenea tineri frumoşi şi liberi zburând direct de pe băncile unei facultăţi particulare în funcţii importante din aparatul de stat?

Acum hai să discutăm şi partea care se citeşte printre rânduri: dezvoltatorul Hanner România, la care este director soţul junei, se chinuie de ani buni să termine proiectul The Park Apartments, situat în sectorul 4 pe strada Pajiştei. Dacă ultracompetenta Cristina Iuliana Grigorescu ar fi încercat să intre pe listele PNL pentru sectorul 4, conflictul de interese ar fi fost evident şi de pe Lună, având în vedere că un dezvoltator imobiliar care ridică ditamai complexul de blocuri are şi el nevoie de aprobări, susţinere în Consiliu etc. Plasată însă strategic la sectorul 1, ar putea teoretic ridica mâna pentru nevoile cuiva care n-a putut candida la sectorul 1 dar care o fi ajuns prin consiliul local al sectorului 4.

Lăsând însă teoriile la o parte, credeţi într-o ţară normală la cap juna asta putea fi măcar secretară într-o primărie? Darmite să facă parte din consiliul local şi să decidă cum se cheltuiesc banii celui mai bogat sector al Bucureştiului…

P.S.  Cristina Iuliana Grigorescu a făcut liceul la Miercurea Ciuc iar soţul ei e din Târgovişte. O familie de bucureşteni get-beget… Felicitări rapidiştilor care au pus ştampila pe lista PNL de la sectorul 1, poate data viitoare vă interesaţi şi voi pe cine aveţi de gând să votaţi…

P.P.S. În episodul următor vom discuta despre fraţii Paul şi Mădălin Olteanu, nişte vedete venite de prin Mehedinţi şi care fac legea (uneori chiar cu pumnul) la PNL sector 1.

P.P.S.S..  Cireaşa de pe tort, tot de pe contul de fb al junei consiliere:

8 Responses to Consilieri de la Sectorul 1 care au blocat preluarea Rapidului: Cristina Iuliana Grigorescu

 1. cobol spune:

  Vezi, de-asta am plecat eu din tara. Pe pariu ca daca-i purici mai tare pe asta si pe barbat’su le gasesti parinti securisti sau activisti PCR si tot tacamul?

  • optimvs spune:

   Iti spun sincer ca aveam cu totul altele pe cap, dar chestia cu Rapidul a fost o asemenea sfidare la adresa locuitorilor acestui sector incat o sa-i iau pe politrucii astia la puricat multa vreme de-acum incolo. Am facut rost de lista cu cei care s-au abtinut pentru a bloca hotararea de preluare a Rapidului si ceva imi spune ca prea putini de pe ea sunt mai breji decat fatuca asta.

 2. greudegasitid spune:

  Mai lipseste sa faci meme pe care sa le lansezi pe facebook.

 3. burgermeister spune:

  Si aia de la PSD ce-au pazit in campanie, de ce n-au pus CV-ul asteia pe toate afisele? Oamenii de unde sa stie lucrurile astea, nu suntem toti politicieni sau ziaristi…

  • optimvs spune:

   Baga capul pe usa la organizatia PSD de sector si intreaba-i 😆
   Din ce am auzit (dar e la nivel de vorbe pe la colturi) se pare ca a fost blat mare de tot la S1 sa iasa Clotilde Armand (daca tii minte i-au facut reclama pana si la A3). Tudorache si-a facut practic singur campanie, dar a contat mult faptul ca era cunoscut dpdv politic in sector de peste un deceniu.

 4. Eu, până n-am văzut-o pe Clotilde la tv, n-am crezut că există reptilieni. Acum cred și mă tem de ei. 🙂

  • optimvs spune:

   Buna poanta. 😆 Daca o pui langa Gotiu parca sunt Jabba the Hut si lunganul din Ghilda Bancherilor.
   SI totusi, in contextul discutiei de fata, hai sa ne gandim la o chestie: Clotilde, cum e ea, n-a venit totusi direct consilier parlamentar de pe bancile unei facultati particulare renumita doar prin productia de pitipoance… Fatuca asta e o anomalie politica mult mai mare decat orice Clotilda, orice Gotiu samd.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: