Comisia SRI ancheteaza antichități dar n-a auzit de sacii cu SIM-uri de acum 6 luni

Cine vrea să înțeleagă care este actualul nivel de securism din televiziunile românești nu trebuie decât să urmărească traseul întâmplării cu milioanele de SIM-uri  ACTIVE abandonate pe stradă de niște indivizi surprinși de un om care își plimba câinele. Întâmplarea s-a petrecut la finele lui noiembrie 2017, nu acum 9-10 ani și prezintă (pentru orice om cu IQ normal)  toate datele unei operațiuni ilegale și de mare amploare.

Singurul lucru care s-a întâmplat de atunci a fost apariția unei știrici de câteva rânduri prin care care se arunca niște praf în ochii publicului: chipurile SIM-urile ar fi aparținut unei firme (neprecizate, desigur) CARE SI-AR FI SUSPENDAT ACTIVITATEA ACUM 3 ANI. (o sa adaug la finele articolului un screenshot cu stirea de la prosteve, pentru ca probabil o sa dispara si de la ei de pe site peste cateva luni).

Evident, explicatia asta oligofrenica vine în flagrantă contradicție cu faptele, întrucât niște muncitori care aruncă saci cu gunoi nu o iau la fugă pe stradă în direcții diferite, SIM-urile zăcute 3 ani  în niște saci nu funcționează (omul care le-a găsit a probat câteva, A INIȚIAT APELURI DE PE ELE, știrea inițială a fost foarte clară în acest sens) șamd. Și, cireașa de pe tort: valoarea unor saci cu milioane de SIM-uri ACTIVE. este uriașă, nici o firmă cu activitatea suspendată nu lasă așa ceva pe mâna unor muncitori veniți la renovare.

Pe scurt, avem aici toate ingredientele unui eveniment care ar fi pus pe jar presa și opinia publică dintr-o țară democratică.   Doar că România anului 2018 este un stat securistic, în care o asemenea întâmplare poate fi îngropată pocnind din degete, în vreme ce publicul tot mai retardat se uită la craci, țâțe, bucătari, români pe care îi chinuie talentul șamd  sau cel mult la talk-show-uri interminabile despre evenimente de acum 9-10 ani…

La naiba însă, când apare un eveniment concret, petrecut recent, care poate să ducă extrem de sus șamd, televiziunile noastre de știri par pocnite cu lopata de cărbuni peste bot…

P.S. Clătiți-vă ochii cu ”știrea” de la prosteve. Atât de proști ne cred ăștia:

Reclame

4 Responses to Comisia SRI ancheteaza antichități dar n-a auzit de sacii cu SIM-uri de acum 6 luni

  1. cobol spune:

    Uita-te cine defileaza zilnic prin studiouri la A3, televiziune care chipurile lupta cu Coldea&Co. Ciripoi parca a prins radacini acolo, nevasta lui Radu Tudor este „consilier diplomatic în cadrul Ministerului Afacerilor Externe” etc. Pe aia care au fost la Adevarul si la Gandul ii stii tu prea bine nu trebuie sa-ti mai zic eu cine si de unde e.

  2. Când scrii despre ministrul ECONOMIEI?!
    L-am văzut în conferință de presă și, până m-am lămurit că nu e un documentar În Premieră de Carmen Avram, despre bolnavi cu trisomia 21 care au sărit de patruzeci de ani, am crezut că despre asta e vorba: despre boli genetice, retarzi, mongolism… fie la ei acolo.
    Dar tipul e ministrul economiei țării în care trăim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: