V-a amuzat mitingul TFL de Duminică?

 

mitingul tefelist de Duminica a speriat planeta

mitingul tefelist de Duminica a speriat planeta

Am ras mult văzându-i pe cei 1000 de rataciti care încercau sa demonstreze nici ei nu știau ce, la o zi după ce Dragnea arătase țării, ambasadelor și presei internaționale că poate scoate 200.000 de oameni  în stradă (numărați pe bune, nu gen UM Digi 24  în februarie 2017) când are chef.

Practic ieri a devenit evident pentru orice om normal psihic că fără implicarea SRI și a rețelei Soros nu există miting al opoziției în România. Pentru banda pedelistă deghizată abuziv sub numele PNL nu ar ieși în stradă decât strict ce a mai ramas din aparatul lor de partid, adică ăia pe care Dragnea și ai lui au început să-i decupleze încet-încet de la ugerele bugetului de stat. (operațiune de altfel foarte dificilă, întrucât căpușele pedeliste se agață cu ghearele și cu dinții de sinecurele calduțe pe care au pus labele în ultimii 10 ani).

În rest, aștept cu nerăbdare următoarea moțiune de cenzură a lui ”cioc de rață” Țurcanu și a etern amețitului Sică Orban. Cinematografia nu mai produce în utima vreme comedii care să  se apropie măcar de acest nivel.

P.S. Noi chiar avem nevoie de opoziție (vezi formularul 600 și alte aberații)  dar nu de una gen PDL/USR al cărei singur scop este să lupte pentru dreptul SRI și al rețelei Soros de a conduce România.

8 Responses to V-a amuzat mitingul TFL de Duminică?

 1. cobol spune:

  Julien inca n-a slobozit nici o cugetare in spatiul public? Patria are nevoie de el.

 2. Băi, ești rău de bun, dar mă așteptam să zici și de mitingul pesediștilor, ceva. Că n-a mers chiar ca uns!

  • optimvs spune:

   Evident ca n-a mers ca uns (iti dai seama ce intelege lumea pe la tara din tarasenia cu statul paralel) dar acolo a contat exercitiul de mobilizare. Dragnea asta a vrut sa arate, ca poate aduce 200.000 de oameni la un miting, ocazie cu care orice om normal psihic a vazut si cum arata 200.000 inghesuiti in Piata Victoriei.

 3. greudegasitid spune:

  ambasador nou american. la timp sa il scape pe dragnea

  • optimvs spune:

   Klemm turbase complet, a dat alerta de securitate pentru cetatenii americani pentru sambata in Bucuresti https://ro.usembassy.gov/demonstrations-alert-june-8-2018/
   „U.S. Citizens are advised to avoid aggressive or agitated crowds while remaining alert and aware of their surroundings at all times.”
   Nu ca asta ar fi contat, cred ca Dragnea negociase schimbarea asta cu Netanyahu. Probabil vine un evreu care o sa-i scoata lui Iohannis pe nas faza aia cu „Cine ştie ce înţelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii?”

 4. greudegasitid spune:

  pai cica stie romana. asa ca aproape sigur este. oricum faza aia a fost total cretina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: