Soros a recunoscut public ca a colaborat cu naziștii la confiscarea de proprietăți evreiești!!!

Nu mi-am pierdut încă mințile, puteți vedea înregistrarea cu ochii voștri. Este un vechi interviu acordat de George Soros emisiunii „60 minutes” în 1998. Urmariti buzele, nu e dublaj, fake, pixelul albastru sau altceva. În linii mari, la 14 ani omul ăsta s-a dat drept creștin, a participat vesel la confiscarea proprietăților evreiești și la deportarea evreilor, iar în 1998 povestea relaxat cum chestia asta nu i-a pus nici o problemă, pentru că dacă n-o făcea el o făcea altcineva!!!

După cum se poate imagina, în decursul ultimilor ani interviul ăsta a tot fost exagerat în mediile de dreapta din SUA, până s-a ajuns la acuzații delirante că Soros ar fi fost în SS și ar fi suit evrei îm trenurile morții.  OK, în interviu clar nu recunoaște așa ceva, dar totuși dialogul rămâne halucinant și conturează clar profilul unui individ lipsit de orice reper moral:

Kroft interrogated Soros about the trip.

“You went and helped in the confiscation of property from the Jews,” the host said.

“Yes,” Soros replied.

“Was it difficult?”

“Not at all,” Soros said. “Maybe as a child you don’t, you don’t see the connection.”

“No feeling of guilt?”

“No. … Whether I was there or not, I was only a spectator. The property was being taken away. So I had no role in taking away that property.”

Sunt absolut de acord că foarte mulți oameni ar face orice pentru a supraviețui. Doar că la momentul respectiv nu era deloc clar că evreii urmau să fie exterminați în masă, de altfel nici Soros nu pomenește de execuții șamd, doar de confiscarea proprietății.

În linii mari, ca să vezi interviul ăsta și să mai crezi că Soros e vreun binefăcător altruist trebuie să fii complet retardat. Părerea mea, desigur…

P.S. Au fost destui destui indivizi care după al doilea război mondial au fost acuzați de colaborare cu naziștii, închiși șamd pentru fix asemenea fapte…

8 Responses to Soros a recunoscut public ca a colaborat cu naziștii la confiscarea de proprietăți evreiești!!!

  • optimvs spune:

   „Societatea deschisa” spune ca ungurii astia cu porcul sunt niste antisemiti nenorociti, nu individul care in adolescenta participa fara probleme la confiscarea proprietatilor evreiesti: „“This is a shocking attack against George Soros by a Fidesz member of the Hungarian Parliament,” said the Open Society Foundations in a statement released hours after the photo was posted. “The photo Mr Pócs decided to publish is in a long and dark tradition of anti-Semitic imagery dating back to the Middle-Ages. It is another example of officially accepted anti-Semitism in Viktor Orban’s Hungary.”

 1. Burgermeister spune:

  Nu tot la 60 minutes aparea prin anii ’90 si tanarul Burci, prezentandu-se ca baby broker? Astia zici ca au prins in flagrant toti banditii de pe mapamond.

  • optimvs spune:

   Chiar din 1990 era emisiunea. 60 minutes a avut o multime de exclusivitati de-a lungul celor 50 de ani de existenta, e probabil cea mai respectata emisiune de investigatii din lume. Apropo, cand a iesit la iveala inregistrarea cu Burci, Tolontan a afirmat ca si timesnewroman.ro ar fi tot al lui.Superb, nu?

 2. Aldus spune:

  Noa, din punctul meu de vedere, lipsa remușcărilor sau a sentimentelor de vinovăție este elementul esențial aici. Din dorința de a supraviețui poți să-ți modifici foarte mult atitudinea exterioară, poți participa la fapte reprobabile, forțat de conjunctură, dar sufletul nu ți-l poate lua nimeni. Și atunci, dacă nu simți nimic, aia nu e din cauza conjuncturii, ci din cauza ta.

  Poate are dreptate când zice că atunci i s-a format caracterul. La fel de relevant cred că e și faptul că, din dorința de a se explica sau justifica, face apel la economie: „e ca la piață, dacă nu eram eu, era altcineva în locul meu”. Relevant pentru spiritul lui mercantil, vreau să zic.

  • optimvs spune:

   Pentru spiritul mercantil si pentru lipsa oricaror repere morale. Dupa interviul asta mi se pare absolut evident ca Soros este un individ care ar putea comite cele mai abominabile fapte fara nici o umbra de regret.

 3. Am văzut interviul integral. M-a îngrozit. Cred că individul e de domeniul psihiatriei. Voluptatea bogăției și a puterii la el seamănă cu plăcerea de-a ucide a criminalilor în serie.
  Dar mai oribilă mi se pare ușurința cu care nenumărați oameni aparent normali la cap s-au aciuat sub poalele lui, mințindu-se că au de-a face cu un potent afacerist și-atât.

  • optimvs spune:

   Asemanarea cu miliardarii chititi pe dominatia mondiala descrisi in diversele filme Bond este uluitoare. Doar ca asta nu s-a apucat sa adune rachete in vreo pestera sau ceva de genul asta ci a construit o retea mondiala de lobby si presiuni politice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: